DomůOsobnostiFinále Survivoru je tu! Nejhorší pověst z celé série si získala zřejmě Krézlová

Finále Survivoru je tu! Nejhorší pověst z celé série si získala zřejmě Krézlová

Už dnes nás čeká finále Survivoru! Není to tak dávno, co Karolína Krézlová začala bojovat jako lev – a fanoušky si tím naprosto získala. Teď to však vypadá, že popularita, kterou se jí povedlo získat, má velké trhliny. V soutěži totiž nehladověla jako ostatní… Alespoň se to říká!

Během soutěže všichni velmi výrazně zhubli. Soutěžící Karolína Krézlová ale ne! Někteří tvrdí, že si prý k místním chodila pro jídlo. A dokonce k tomu měla používat své vnady… 

Už na začátku čelila Krézlová velké kritice kvůli svému chování v soutěži. Předpokládalo se, že nakonec odejde s pošramocenou pověstí. Během soutěže však ukázala, že rozhodně není jen hezká tvářička. V soutěžích byla úspěšná, dokonce získala individuální imunitu – a dostala se do finálové trojky. O titul letošního Survivora bude Tomáš, Martin a Karolína bojovat už dnes. 

Jenže po návratu začali někteří tvrdit, že měla Karolína více jídla než ostatní. „Byly nějaké domněnky v produkci, že někam chodí a něco si bere. Bylo podezření v produkci, že nehubne tak jako my ostatní. V lese se pak nacházely krabičky od jídla. Bylo tam nějaké podezření, ale nebylo potvrzené,“ prozradil Kristián Kundrata. 

V kmeni Hrdinů šla Soňa jako první z kola ven (foto: se souhlasem televize Nova)

Ve stejném duchu mluvil i moderátor Ondřej Novotný, který promluvil pro Extra.cz. „Určitě jsem podezření měl a myslím si, že se to dělo. Ale je třeba říct i to bé. Celý Survivor je souboj mezi produkcí a soutěžícími. Všichni ti, kdo to říkají, tak by si měli zamést před vlastním prahem, jestli oni byli vždy stoprocentní. Dal bych ruku do ohně za to, že tam stoprocentní není nikdo,“ řekl. Na vyhazov to prý nebylo. Když není důkaz, soutěžící je nevinný. 

Zatím to však vypadá, že jí to diváci nedarují. Údajný podvod s jídlem na ní hází velmi špatné světlo. Pověst, kterou si vylepšila, je znovu pošramocená… Zda to Karolíně nakonec pomohlo k vítězství? To se dozvíme už dnes večer! Už teď se však šušká, že to měl vyhrát Tomáš… Díly jsou přeci předtočené. Máte i vy svůj tip?

Zdroj: TV Nova, extra.cz, Instagram

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů