11 C
Prague
Pátek, 26 dubna 2024, 12:04
- Reklama -
DomůLifestyleDívčí válka v ZOO: Sid a Viky mají zájem o fotografa Filipa

Dívčí válka v ZOO: Sid a Viky mají zájem o fotografa Filipa

Od chvíle, co se dědička sklářského impéria líbala s Filipem, se vztah s Haďákem řítí do záhuby. Adam Hruška má zřejmě svatou trpělivost, i tak to ale vypadá, že to další vztah nepřežije. Bude Viky její sokyně? 

Mladá maminka Viky, kterou soudce Kříž opustil krátce po porodu a spustil se s asistentkou, která dokonce otěhotněla, si totiž s Filipem také báječně rozumí. To by asi Sid koukala, že se spolu ráno po propité noci probudili v posteli! 

Skoro to vypadá, že nás čeká dívčí válka. Viky je zlomená, nedaří se jí. Ve Filipovi vidí skvělou chůvu pro svého syna, možná dokonce báječného parťáka. Sid zase dělá dobře pozornost, kterou jí Filip projevuje. A tak s ním tráví až příliš času. Dokonce nedorazí na důležitou večeři – a místo toho bude skotačit s mladým fotografem na pódiu. Jak tohle skončí? Dnešní díl ukáže, že se vztahem Sid a Haďáka je to nahnuté. 

Šimon Bilina a Tomáš Klus jsou ve skutečnosti kamarádi (foto: se souhlasem FTV Prima)

Tady to hercům evidentně klape

Na obrazovkách spolu Michaela Pecháčková a Tomáš Klus báječně fungují. Mají mezi sebou chemii, kterou Pecháčková se Šimonem Bilinou ani zdaleka nemá. Klus je přitom oproti Pecháčkové už přeci jen o generací dál – zatímco Tomášovi je 37 let, Míše je jen 19 let. On už je tatínkem třech dětí, ona zatím studuje střední školu. Přesto to vypadá, že si k sobě opravdu cestu našli!

Snad Tamara Klusová nežárlí… My tam sympatie rozhodně vidíme!

Eva Burešová své štěstí u Roberta Urbana nakonec určitě nenajde. Ten už se totiž do ZOO nevrátí. Natáčí s Primou nový projekt a nechce, aby ho bylo na obrazovkách až příliš. Ještě přichází v úvahu Štěpán Benoni, který hraje Marka Rokla. Ten je nejlepším kamarádem Viky a vždy pro ni měl slabost. Nebylo by to ale trochu zvláštní?

Zdroj: seriál ZOO, Instagram

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů