5.5 C
Prague
Sobota, 20 dubna 2024, 11:04
- Reklama -
DomůLifestyleAndrea Bezděková vytřela lidem v Survivoru zrak: Dohnalo jí, že to chtěla hrát...

Andrea Bezděková vytřela lidem v Survivoru zrak: Dohnalo jí, že to chtěla hrát fér

Survivor už se nezadržitelně blíží do svého konce. Je jasné, že někteří účastníci už si na miliony nesáhnou. Jinak tomu není ani u modelky Andrey Bezděkové, která si užila během své účasti hned několik kauz. Jednou se jí lidé smáli, že je jen krásné pozlátko, podruhé ji spojovali diváci s Petrem Havránkem. Prošla během soutěží však takovým progresem, že odešla jako vítěz. A užívá si zasloužené popularity!

Kontroverzní youtuber MikeJePan nedávno tvrdil na TikToku, že zná vítěze Survivoru. A je to prý Tomáš. Jisté je, že ten se tam pořád drží, Andrea Bezděková už je však jen v porotě. A ve sktuečnosti je dokonce už doma – a může vše sledovat z pohodlí svého gauče. Jako účastnice si prošla obrovskou proměnou. Od výsměchu po naprostou adoraci.

Po kauze s Pítrem není ani památky

Vítězka Miss ukázala, že zkrátka nemá jen pěknou tvářičku. Umí zabrat, bojovat a sportovně je velmi nadaná. I po své účasti dává rozhovory, které jsou plné pokory a vděčnosti. Je jasné, že za čtvrt roku v drsných podmínkách se zkrátka ukáže charakter člověka. A ona obstála na jedničku. 

Kauza s Pítrem už je dávno zažehnaná. Ten si užívá blízkosti své drahé polovičky Gabči, Andrea se pomalu srovnává s tím, že je konečně doma. Partnera momentálně nemá, ale dříve randila s Markem Lamborou, který je rovněž velkým milovníkem adrenalinu. Možná si teď rve vlasy, že takovou báječnou holku pustil do světa. 

Karolína Krézlová tak pozitivní reakce nemá (foto: se souhlasem TV Nova)

Nejraději by zážitky vyprávěla tatínkovi. To už se jí nesplní

Andrea na Survivor také odcestovala jen pár týdnů poté, co jí zemřel tatínek. Nebála se na kamery říct, že on by byl tím, komu by zážitky z takové „dovolené“ vyprávěla nejraději. Doma jí však fandila máma s bráchou. Sama přiznává, že ji nakonec dohnalo, že chtěla hrát fér.

Pokud si někdo prošel v Survivoru výraznou proměnou, jak ho diváci vnímají, byla to právě ona. Nepochybně ji dohání Karolína Krézlová, avšak v negativním slova smyslu. Někteří se totiž diví, že v sestavě stále zůstává. Dokonce prý diváci na sociálních sítích nešetří – a někteří jí dokonce sprostě vyhrožují. Pravdou je, že měla dost specifickou hru, která ani není po chuti každému. Nutno přiznat, že jí to ale báječně vychází!

Zda měl známý youtuber se svým tipem na vítěze pravdu? To se dozvíme už brzy!

Zdroj: Instagram, TV Nova

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů