DomůLifestyleMikeJePan na TikToku tvrdí, že zná vítěze soutěže Survivor

MikeJePan na TikToku tvrdí, že zná vítěze soutěže Survivor

O vítězi Survivoru se spekuluje neustále. Teď je to kontroverzní youtuber a TikToker MikeOganesjan, který tvrdí, že zná posledního přeživšího. Většina fanoušků ale nebyla ráda, když video natočil.

„Zdravíme skateboardistu Tomáše ze Survivoru, gratuluju ti k výhře, brácho! Jo, aha, sorry. Ono to vlastně ještě neskončilo,“ začíná své video Mike Oganesjan se smíchem a dodatkem, že jeho partnerka se tuto informaci dozvěděla na zahradě pod kamenem, když něco okopávala. A fanoušci se hned začali v komentářích bouřit.

Opravdu to Tomáš vyhrál,“ píše Mikuláš. „Sice vyhrála Andrea, ale makej dál. Bude kolo návratu, zvolí ji zpět,“ píše Richard. „Už na to alespoň nemusím koukat, díky,“ píše Vojta. „Proč to děláš? K čemu ti to je? Co z toho máš?“ píše Radek. A nejvíc přitvrdil uživatel Tomáš. „Doufám, že to dá Nova k soudu.“

Otázkou je, zda Mike zná skutečně informace ze zákulisí, které se mohly provalit na nějakém z večírků, na kterých je teď soutěžících plno – nebo jen fabuluje. Vzhledem k tomu, že je Tomáš vůbec nejúspěšnější v duelech, není tak těžké předpokládat, že právě on bude vítězem letošní řady. Rozhodnuto však ještě není. Ve hře bojuje také Karolína, Johanka nebo Martin.

Všichni účastníci mají podepsanou dohodu o mlčenlivosti. Ti, kteří byli v porotě, samozřejmě ví, kdo se stal vítězem, protože ho sami zvolili. Promluvit však nesmí. Jistě by se mohlo stát, že se někdo prořekne, pořád to závisí na lidech, kteří dělají chyby. Není to však poprvé, co Mike prozrazuje tajné informace. Takhle točil video i o reality show Likehouse, která běžela na konkurenční televizi. 

Účastníků už je jen pár. Zda se trefil nebo jen spekuluje, se brzy dozvíme.

Zdroj: TV Nova, TikTok

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů