5.6 C
Prague
Sobota, 20 dubna 2024, 12:04
- Reklama -
DomůLifestyleZ Výměny budou mít děti trauma, píšou diváci: Milovnice bujónů Petra dostává...

Z Výměny budou mít děti trauma, píšou diváci: Milovnice bujónů Petra dostává od Lucie naloženo i po natáčení

Středeční Výměna ukázala, že jsme ještě stále neviděli všechno. Petra, která se do Výměny přihlásila, aby se s rodinou konečně podívali k moři, se ukázala jako tvrdý oříšek pro druhou rodinu z Mariánských lázní, kde vládne cvičitelka Lucie. Psi, které naprosto miluje, se stanou Petře trnem v oku hned na začátku. Má z nich strach a obviní rodinu, že všechny finanční prostředky investuje do psích mazlíčků, a ne do dětí. Ale to není všechno.

Mladé mamince Lucii se v náhradní rodině nebude žít zrovna snadno. Děti její jídlo nechtějí, myslí si, že zelňačka je zelená… A denně si budou žádat brambůrky a chipsy. Po Výměně Lucie prozradila, že malý Tomášek by potřeboval více péče. Zkrátka je prý vidět, že se mu rodiče nevěnují. Ve třech letech není bez plenek a nechtějí ho vzít do školky. Petra se přitom zapřísahala, že se o svou rodinu stará znamenitě. Její každodenní vaření stvrzovala i malým Tomáškem, na kterém je to prý vidět. Když dala ale náhradní dceři za celý den k jídlu jen jeden chlebíček, diváci jí kuchařské umění neveřili.

Lucie tvrdí, že Petra poslala svého muže na psychiatrii

Nepřekvapí vás, že si rodiny po skončení Výměny nemohou přijít na jméno. Lucie tvrdí, že náhradní manžel skončil kvůli Petře na psychiatrii, když na něj zavolala policii a je to lhářka, která říká pravdu jen ve chvíli, kdy se splete. 

Celý Výměna vygradovala agresivním výbuchem Tomáše od maminky Lucie, který poslal Petru do díry, odkud přišla a vykopnul jí na hotel. Lucie se po skončení Výměny, která se točila v létě, dušovala, že Tomáš se takhle doma určitě nechová. Spíš to ale vypadalo, že právě doma běžně nejde pro ostrá slova daleko. Už před začátkem natáčení ho totiž Lucie prosila, aby si dal na takové výbuchy pozor. Kdyby to nebylo běžné, asi by jí to samozřejmě vůbec nenapadlo.

Měla by se Výměna zrušit?

Starší maminka byla zcela nemožná, od začátku až do konce, totálně ve všem,“ píše divačka Jaroslava o manželce Petře. „Bezzubá socka, která své černé svědomí a neschopnost svádí na druhé. Ona se s dětmi učí, proto propadají skoro ze všech předmětů. Ten nejmenší je obézní proto, protože vaří každý den. Rozhodně ne proto, že ho krmí sušenkama, chipsama a colou. Druhá rodina super,“ opřela se do rodiny na sociálních sítích divačka Stanislava. „Tohle už, milá televize Nova, byste měli zrušit, protože chudáci děti z toho budou mít doživotní trauma,“ píše Klára. A další jí v tomto názoru následují. „Tohle už mají napořád, všude to bude lítat,“ doplňuje jí Lenka. Někteří rodinám vyčítají, komu kolikrát děti svěří, další upozorňují na digitální stopu, která se Výměnou v internetovém prostoru vytváří.

Je k zamyšlení, že v době, kdy se začíná diskutovat o rizicích sdílení dětí na sociálních sítích se rodiny nezdráhají jít do reality show, ve které obvykle odhalí téměř vše. Obvykle nechybí záběry upatlaných dětí nebo z vany (dnes už rozostřené), také hádky rodičů jsou ve Výměně standard. Občas dojde na rodinná traumata, nevěry i násilí… Odměna je ale zkrátka lákavá! Rodiny dostanou po úspěšném zvládnutí Výměny 100 tisíc.  

Zdroj: TV Nova, Facebook

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů