14 C
Prague
Čtvrtek, 2 května 2024, 8:05
- Reklama -
DomůZajímavostiOtřesné chyby v seriálu Ulice, které si televize za rámeček nedá

Otřesné chyby v seriálu Ulice, které si televize za rámeček nedá

Nekonečný seriál Ulice je pro spoustu lidí chutnou „potravou“ pro každý všední den. V 18.30 „to“ vždy vypukne. Ne každý si ale všimne, že režiséři i produkce dělají celkem dost chyb. Přitom některé z nich doslova trhají oči. Nebo že by Ulice tak nějak vytvořila alternativní svět, kde je všechno možné?

Role Karly je tak trochu kontroverzní. Většina diváků ji kupodivu příliš nemusí. Možná kvůli její nevěře. Mára (Kryštof Rímský) je totiž naopak celkem sympaťák. Na druhou stranu by diváci mohli ocenit, že Karla (Markéta Stehlíková) je něco jako superžena.

Asi každý si pamatuje, jak pár nemohl otěhotnět, tak si adoptovali Vojtu. A najednou se to stalo, po čase se narodil Karlík. Právě…po čase. Po jakém čase? Produkce si neohlídal těhotenství, které se nakonec protáhlo na skoro jedenáct měsíců.

Dokonalé dítě od superženy

A když jsme u malého Karlíka, tak možná právě to, že byl u maminky v bříšku tak dlouho, z něj také udělalo borce s obdivuhodnými schopnostmi. Nebo jak jinak vysvětlíte, že si už od dvou let hraje sám v pokojíčku a rodiče mají klid na vše, co potřebují? Maminky, to prostě chcete!

Holanďanka bez mateřštiny

Holanďanka Skyler v podání Michelle Hansen je také zvláštní osůbka. Ona totiž nemluví svou mateřštinou. Holandština zkrátka chybí. Také to jde na vrub produkci, protože z ní klidně mohli udělat třeba Irku, když už mluví česko-anglicky. Mimochodem, ani její seriálový syn, kterého má s Frantou (Matyáš Valenta), není prototypem Holanďana. Když už zvedne oči od tabletu a promluví, tak zásadně česky.

Rozdvojená osobnost?

A pak tu máme opravdovou perličku – herec Vasil Fridrich je zřejmě rozdvojená osobnost! Jak jinak by bylo možné, že byl už právníkem Libuše Nekonečné (Zuzana Vejvodová) a nyní je zubař, bývalý manžel Blanky (Linda Rybová)? Zkrátka jsou věci, které se nedělají, divák není trouba.

Zdroje: redakce, fdb.cz, csfd.cz

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů