21.2 C
Prague
Čtvrtek, 2 května 2024, 2:05
- Reklama -
DomůLifestyleEmotivní Výměna manželek otřásla Českem: Hněv se snáší na nevlastního tatínka

Emotivní Výměna manželek otřásla Českem: Hněv se snáší na nevlastního tatínka

Poslední Výměna manželek zvedla diváky ze židle. Petra, která svou dceru vede respektujícím způsobem, se dostala do rodiny, kde je autoritativní přístup denním chlebem. Popasovala se s tím na výbornou, stejně ale diváci mají ve svém názoru jasno.

Petra z pražského sídliště má s partnerem Honzou dceru Aničku. Kadeřnice s podnikatelem mají vztah plný lásky, dceři se věnují a užívají si jeden druhého. Svou rodinu si pochvaluje i pečovatelka Jana s popeláře Pavlem. Vychovávají dvě děvčata, která má Jana z předchozího vztahu. A právě Pavlovo chování bude Petře trnem v oku.

Pavel je na dívky přísný (foto: se souhlasem TV Nova)

A divákům pochopitelně neušlo, že je Pavel na dívky občas dost prudký. Třešničkou na dortu byla scéna, kdy musela děvčata dojíst – do té doby nesměla od stolu. Pro některé standard, pro Petru nepochopitelné.

Diváky chování Pavla pobouřilo

„Opravdu není k výchově zapotřebí křik či snad fyzické násilí. Jde to i bez toho,“ píše na sociální sítě divačka Monika. „Na jedné straně vyrůstají holky ve stresu, na druhé straně poslouchají na slovo rodiče své malé dítě,“ píše Irena. „Mě nejvíc fascinovalo, že si ten chlap vůbec neuvědomoval, že jsou ty holky vyděšený z něho,“ píše Veronika.

„Holky budou poznamenané do konce života,“ myslí si Monča. „To byl zlobr, dutá hlava,“ nešetří Pavla divák Lucas. „To byl tak hnusný díl, že jsem to musela v půlce vypnout,“ píše Lenka.

Sama Petra po skončení přiznala, že holčičkám nepřijala žádost o přátelství na sociálních sítích. Je to pro ni hodně těžké, nejraději by je měla u sebe. To se asi špatně poslouchá Janě, která měla pocit, že našla lásku svého života.

Zdroj: Instagram, Facebook, TV Nova

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů