6.3 C
Prague
Pátek, 19 dubna 2024, 8:04
- Reklama -
DomůLifestyleVypadlá Soňa ze Survivoru obvinila lidi z kmene, že berou kokain, jsou arogantní...

Vypadlá Soňa ze Survivoru obvinila lidi z kmene, že berou kokain, jsou arogantní a jde jim jen o slávu

Reality show Survivor je v plném proudu, dokonce už dvě ženy musely kmeny opustit. Rebelové a Hrdinové, kteří mezi sebou soupeří o věčnou slávu a pár milionů korun, teď svedli souboj, o kterém ani netušili. Fitness influencerka Soňa Sedláčková, která se ráda vyfotí spoře oděna, obvinila kmen Hrdinů, že jim jde jen o slávu a jsou arogantní. Navíc Vašek Matějovský se prý nebaví vůbec.

Soňa Sedláčková s pláčem prosila, aby ještě nemusela show opustit, její spolubojovníky to ale neobměkčilo. Nakonec porazila svou rivalku, herečku Karolínu Krézlovou, bývalou přítelkyni hvězdy Dobrých zpráv Vladimíra Polívky. Opět to nezůstalo bez slz, přičemž připomněla, že to měla v životě těžké, s dcerou si prošly peklem a je na sebe pyšná. To však ještě nikdo netušil, jakou nálož připraví svým kolegům na sociálních sítích. 

Odplata za vyřazení ze Survivoru

Říká se, že raněný pes kouše. Jinak tomu není ani u Soni, která ještě nechtěla opustit show, kolegové to ale viděli jinak. Teď se zřejmě rozhodla, že jim to vrátí a zasadí úder, který je může v budoucnu poškodit. „Pozorovat v tichosti jejich ega byl velký zážitek,“ napsala na své sociální sítě. „Byla jsem šokovaná, když někteří mluvili otevřeně o drogách, kokainu, alkoholu a steroidech.“

„Měla jsem možnost vidět manipulátora v akci, aroganci, chlad, ego, narcismus, neutralitu i humor,“ nebrala si dále servítky. Munici tím však nevyčerpala. „Na ostrově určitý čas vládla šikana,“ řekla otevřeně. „Andrea a Vašek (Bezděková a Matějovský, pozn. red.) semnou nepromluvili skoro vůbec. Sem tam jsem se jemně snažila začít rozhovor. U Vaška to byla čistá nula.“

Touha být za každou cenu úspěšný

„Jedno jsem na ostrově viděla a cítila – touhu být za každou cenu úspěšný, viděný, touhu být celebrita nebo influencer, herec, moderátor s sebou přináší energii, která pohltí vaše ego a ztratíte spojení se svou duší.“ Není přitom tak těžké odvodit, o kom mluvila. Z herecké branže je na ostrově akorát Vašek Matějovský a Karolína Krézlová, když nepočítáme účastníky reality show Praha – den & noc Pavlínu Sigmundovou a Matěje Quitta, ten je ale v druhém kmeni. 

V Hrdinech dále soutěží pokerová hráčka Barbora Mlejnková, účastníci Love Islandu Petr Havránek a Martin Kulhánek, Muž a sympaťák roku 2016 Josef Kůrka, MMA zápasnice a Oktagon girl Kateřina Klinderová, fotbalista Petr Švancara, youtuber Filip Jánoš a modelka Andrea Bezděková. 

Zdroj: TV Nova, Instagram

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů