4.4 C
Prague
Sobota, 20 dubna 2024, 12:04
- Reklama -
DomůLifestyleBurešová si myslí na třetí dítě. Už teď je v jednom kole

Burešová si myslí na třetí dítě. Už teď je v jednom kole

Jedna z našich nejobsazovanějších mladých hereček Eva Burešová ze seriálu ZOO se nikdy netajila tím, že si přeje velkou rodinu. Kde na to ale vezme čas, když tolik pracuje?

S partnerem Přemkem Forejtem se minulý rok dočkali syna Tristana Williama. Koupili také domeček a pořídili si psa. Z předchozího vztahu má Eva s hudebníkem Michaelem Krásným syna Nathaniela. Forejt má z předchozího vztahu dceru Stellu. O zábavu u nich tak rozhodně není nouze!

Burešová se přitom v poslední době nezastaví. Natáčí seriál ZOO, kde hraje Viky Janečkovou, která je hlavní postavou celého příběhu. Zpívá vedle Hynka Čermáka v muzikálu The Bodyguard, a dokonce si ke třicetinám nadělila vlastní turné, které mělo velký úspěch. 

Eva Burešová si zahrála ve Slunečné hlavní roli (foto: se souhlasem FTV Prima)

Je tak jasné, že se snaží do rodinného rozpočtu přispět co nejvyšší částkou. Už během natáčení Slunečné, která ji proslavila, se šuškalo, že má mít za jeden natáčecí díl až 16 tisíc korun. Žije svůj splněný sen. Ani Forejt nezahálí. Byl porotcem v Masterchefovi, je také šéfkuchařem olomoucké restaurace Entrée. 

Dvojice se seznámila během natáčení show Tvoje tvář má známý hlas v roce 2021. Od té doby bez sebe nedali ani ránu. A skvěle jim to klape! „Nepřijde mi, že by byl takový rozdíl, když jsem měla jedno dítě a nyní mám vlastně tři, protože můj dům byl vždy plný lidí, ať už to byli přátelé nebo děti sousedů, takže jsem na to zvyklá a mám to takhle ráda,” řekla herečka. Dalšímu dítěti by se rozhodně nebránila. „Kdyby se to stalo, určitě bych to nevnímala jako žádnou překážku. Mít děti je opravdu požehnání a kdybych je neměla, tak vlastně vůbec nevím, co bych dělala. Je to to nejlepší, co se mi v životě mohlo stát,” nechala se slyšet Burešová. 

Kde ale nadějná mladá žena vezme čas na dalšího potomka? Už teď je v takovém zápřahu, že ani bezdětné ženy kolikrát nevědí, kde tolik energie bere.

Zdroj: kafe.cz, Instagram, seriál ZOO

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů