DomůLifestyleAgáta Hanychová už nesmí dceru Rozárku ukazovat: Nepřeje si to Soukup

Agáta Hanychová už nesmí dceru Rozárku ukazovat: Nepřeje si to Soukup

Modelka Agáta Hanychová to v poslední době nemá jednoduché. Na konci léta se rozešla s partnerem Jaromírem Soukupem, se kterým má čtyřměsíční dceru Rozárku. A zdá se, že v klidu to rozhodně nebylo! Neustále se objevují zvěsti, že spolu bojují – a teď dostala Hanychová další zákaz.

Už před pár týdny si její fanynky, kterým říká „holčičky“, všimly, že něco není v pořádku. Agáta byla evidentně smutná a vyčerpaná. Pak vyšlo najevo, že se rozešla s otcem své dcery Jaromírem Soukupem.

S Dopitou si rozumí

Jde přitom už o třetí rodinný krach. Nevyšlo jí to s Mirkem Dopitou, otcem nejstaršího syna Kryšpína, bývalým manželem Jakubem Prachařem, se kterým má dceru Miu, ani teď. A zdá se, že jediný, se kterým dobře vychází, je Mirek.

Nebylo tomu tak vždy, dnes u Hanychové ale i kvůli synovi přespí a všichni se mají rádi. Babička Mii Dana Batulková ho dokonce navštívila na Bali, kde spolu kus země procestovali. Všechny rodinné vztahy ale nejsou růžové. Se Soukupem to vypadá na pořádně drsnou válku. Zakázal jí, aby na sociálních sítích ukazovala jejich dceru Rozárku. Moc dobře ví, ž Agátu živí hlavně reklama. Na dětské produkty, vlasovou kosmetiku apod. Takže jí tohle udělá čáru přes rozpočet. Ale ona si nakonec poradí i tak. Je to holka šikovná!

Záleží na tom, co řekne Hanychová!

Agáta je známá tím, že se nebojí být upřímná. Když se rozváděla s Prachařem, řekla všechno, co mohla – že o vyplatila z domu, prodali kvůli tomu rodinnou chalupu, že se podle ní Jakub nezachoval fér, že mají smlouvu, která jí zakazuje dům dalších 12 let prodat. Vždy mluví tak, jak chce.

Možná proto má tolik fanoušků. Nakonec to může být Soukup, kterého rozchod s profesionální českou celebritou může přijít pořádně draho. Agáta má totiž pořád nějaké slovo, a když bude chtít z někoho udělat padoucha, povede se jí to raz dva. Jsme zvědaví, jak tohle dopadne!

Zdroj: redakce, Instagram, ceskozive.cz

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů