14 C
Prague
Čtvrtek, 2 května 2024, 8:05
- Reklama -
DomůLifestyleRodinný byznys Agáty se hroutí: Už nesmí na internetu ukazovat ani dceru...

Rodinný byznys Agáty se hroutí: Už nesmí na internetu ukazovat ani dceru Miu, zasáhl Prachař

Influencerka a bývalá rebelka Agáta Hanychová si získala sledující na Instagramu svou upřímností. Ukazuje rodinný život bez příkras, natáčí výlety s dětmi i produkty, které s jejich pomocí propaguje. Jenže tomu už je nejspíš konec.

Nejdřív přišel zákaz od mediálního magnáta Jaromíra Soukupa. S ním má nejmladší Rozárku, kterou občas na Instagram dá, ale jinak má zákaz. Teď ale přišel její bývalý muž Jakub Prachař s úplně stejným požadavkem.

Prachař je d*bil, říká Agáta

„Ještě do toho se tatínek číslo dvě taky pomátl a nesmím dávat Miu na Instagram. Nekomentuju, tady pán, který nonstop pracuje. Místo toho, aby s ní byl, tak je s ní chůva a klade si takové podmínky. Je to prostě d*bil, to jsem neřekla tohle slovo. Tak tam Mia teď nemůže být. A točit výlet s Kryšpínem, kterému je dvanáct. No, nevím,“ citoval Agátu server Super.cz. K situaci se vyjádřila v živém vysílání, které na Instagramu pro své „holčičky“ pravidelně pořádá.

Právě Mia je přitom často s maminkou na videích, pomáhá jí s propagací. Obvykle Agáta přijímá spolupráce na produkty, které jsou právě pro Miu. Se zákazem zveřejňování jejich dítěte ale Agáta nic neudělá. A moc dobře ví, že pokud to nebude respektovat, akorát si s Prachařem zadělá na problém. Jejich vztahy jsou od rozvodu velmi napjaté. Situaci neuklidnil ani jeho nový vztah s herečkou Sarou Sandevou, se kterou je evidentně opravdu šťastný.

KVIFF 2023 zahájení (foto: Herminapress)

Podle Prachaře Agáta porušila dohodu

Prachařovi už se to nelíbilo velmi dlouho. “Myslím, že tam děti nepatří. V určitém směru je to i nebezpečné. Zvlášť se mi nelíbí, když se na dětech vydělává. To je často i Miin případ. Když se na tom oba rodiče dohodnou, je to jiné. Ale digitální stopa se už nikdy neztratí. Myslím si, že zveřejňování dětí na sociálních sítích by do jistého věku mělo být trestné. Zvlášť u lidí, kteří jsou mediálně známí. U nich by se to nemělo dít vůbec,” sdělil starostlivý otec serveru Tiscali.cz.

“Měli jsme dohodu, kterou neustále porušuje. Mohl bych se soudit, jenže to by trvalo i deset let. Nezbývá mi tedy nic jiného, ​​jen se na to z dálky dívat. Budu rád, když někdo v tomto směru změní soudní systém v Česku. Kdyby se mu to podařilo, pěkně poděkuji,” řekl ostře Jakub Prachař, který s bývalou ženou nemůže najít společnou řeč.

Zdroj: redakce, super.cz, kafe.cz

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů