DomůLifestyleAgátu naprášil vlastní bratr: Byla zhrzená, když si Prachař našel Sandevu

Agátu naprášil vlastní bratr: Byla zhrzená, když si Prachař našel Sandevu

Bývalá modelka a influencerka Agáta Hanychová natáčí s bratrem Vincentem Navrátilem pořad pro web Super.cz s názvem Taky názor. V něm se obouvají do českých celebrit, uvádí na pravou míru aktuální kauzy nebo si do něčeho rýpnou. Teď však Vincent překvapil, když si vzal na paškál samotnou Agátu!

Nespočet mužů prošlo životem Agáty Hanychové, jen jeden se však stal jejím manželem. Herec Jakub Prachař později jejich manželství označil přinejmenším za třaskavé, rozvod byl divoký a dnes střídavě pečují o dceru Miu. Zamilovaný je totiž už dávno do jiné – za partnerku si vybral krásnou Saru Sandevu, se kterou se seznámil na natáčení seriálu Dvojka na zabití.

Není to přitom tak dávno, co se nechala Agáta slyšet, že má se Sarou skvělý vztah. Dobře se stará o Miu, Kubovi pomáhá a občas spolu dokonce zavolají mamince. Dceru mají totiž bývalí manželé ve střídavé péči, takže se pravidelně vídá i s novou přítelkyní svého otce.

KVIFF 2023 zahájení (foto: Herminapress)

Proč jí to tolik vadí?

Jenže v posledním díle pořadu Agáta a Vincent: Taky názor bratr Hanychové upozornil, že když se dala Sara s Jakubem dohromady, Agáta ráda nebyla. Prý byla dokonce zhrzená! Hanychová však poděkovala, že když se Sara stará o Miu, alespoň jí prý učeše vlasy. Asi narozdíl od vlastního tatínka.

Je snad možné, aby i po těch letech Hanychová ke svému bývalému muži něco cítila? Proto jí vadilo, že se znovu zamiloval? Nebo snad odsoudila, že je Sara přeci jen mladší? Ať už to tak bylo či nebylo, je to zřejmě minulostí. Sama se teď soustředí zejména na děti a má po boku „staronového“ přítele Miroslava Dopitu. I tak svým upřímným vyjádřením Vincent mnohé překvapil!

Zdroj: redakce, super.cz, Instagram

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů