DomůLifestyleNová posila v seriálu ZOO: Dcera Jany Bernáškové je za hvězdu

Nová posila v seriálu ZOO: Dcera Jany Bernáškové je za hvězdu

Dcera populární herečky Jany Bernáškové se ukázala v ZOO! Překrásná Justýna Drábková, která se živí také jako modelka, se představila jako dealerka drog, která zamotá hlavu mladému Edovi. Jaká bude její role v seriálu?

Oblíbený seriál posílila Justýna Drábková, dcera herečky Jany Bernáškové a Davida Drábka, která pravidelně média fascinuje nejen podobou se svou slavnou matkou, ale také krásou. Ne náhodou dělá také modelku. Do ZOO naskočila jako Ivana, která má hned na začátku problémy se zákonem.

Pomůže Márty

Zamiluje se do ní Ed Novotný, bratr Sid. Ta mu ze začátku sice novou lásku přeje, pak se o něj však začne bát. Překvapivě se o jeho štěstí a bezpečí zaslouží také Márty, který byl doposud spíše hrozbou. Jaké úmysly má s Alicí? A skutečně je Márty na špatné straně?

To vše ted bude vedlejší. Zdá se, že jeho detektivní schopnosti fungují a on ochrání Eda i Ivanu. Poděkují mu za to však? A co se stane s prášky, které Ivana do ZOO přinesla? Skrývá temné tajemství?

Ed se dostane do problémů (foto: se souhlasem FTV Prima)

Do ZOO míří i Bernášková

„Musím říct, že jsou tady všichni hrozně fajn, pomáhají si, zkoušejí spolu text, i když v té scéně třeba nehrají. Pomůžou i mně, vyzkoušejí mě, dají mi různé rady. Je tu přátelský kolektiv a cítím se tu opravdu dobře,“ chválila si Justýna kolektiv seriálu ZOO. „Kladná postava to určitě není, i když ze začátku se bude zdát, že je milá, ale příběhem a postavami kolem sebe dost zamává. Je divoká a vlastně bych řekla, že je i dost divná, taková trošku psycho holka. Líbí se mi to, ale je těžké takovou postavu hrát. Není to lehká role, představuji někoho úplně jiného, než jsem já sama,“ přiznala Justýna.

Podle fotek zamířila do ZOO i její maminka Jana Bernášková. Uvidíme, jak se bude příběh vyvíjet dál!

Zdroj: redakce, FTV Prima, super.cz

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů