14 C
Prague
Čtvrtek, 2 května 2024, 5:05
- Reklama -
DomůLifestyleBig Brother je zatím jen převýchova zlobivých v županech

Big Brother je zatím jen převýchova zlobivých v županech

Reality show Big Brother slaví úspěch. Zatím se však zdá, že tam soutěžící přijeli na převýchovu. Nejdřív půlka z nich skončila v sedmi stupních u ohně s luchmeatem, později se zvládli připravit takřka o všechny peníze. Bujaré večírky a divoké noci tady nejspíš čekat nemůžeme.

Katrin a Andrejem na začátku rozhodli – půlka soutěžících se vydá do kempu a stráví několik nocí v drsných podmínkách. Jedna s alergií na lepek, další s cukrovkou. Výborná banda pro kempování v šesti stupních. Udržovali oheň, nesměli se vykoupat, snad si alespoň čistili zuby.

Polepšená verze

Další dny už byli zpátky v hotelu, řešili dvojsmyslné narážky, soutěže s klíči… A také pravidlo, že nesmíte přes noc usnout. Snad, že to trochu připomíná dětský tábor. Za každý prohřešek se totiž snižuje rozpočet na jídlo – momentálně jsou soutěžící asi na 45 %. Žádné bujaré večírky se tak zřejmě konat nebudou.

Nova nechce jít ve stopách první řady z roku 2005, kde soutěžící po nočních alkoholových orgiích zvraceli do kyblíku u postele. Nebo Vyvolených, kde se soutěžící pomočila hned vedle postele, když v noci potřebovala. Zřejmě si spletla koberec se záchodem.

Dům Big Brothera (foto: se souhlasem TV Nova)

Kde je noční show?

Teď se snaží produkce dostat soutěžící do nesnází, kde ukážou svou pravou povahu. Dává to smysl. Ale u tohoto typu realitu show zkrátka čekáte, že to bude hlavně o malérech. Možná ještě ano, ale na alkohol nebudou mít soutěžící zřejmě peníze. Možná, že už žijeme v době, kdy se více mluví o škodlivosti alkoholu než dříve.

Málo už se vidí, že by někdo kouřil, a dokonce neexistuje žádná noční show, kde by diváci lačně čekali na nahé záběry soutěžících ve sprše nebo dokonce sex v bazénu. Big Brother neustále moralizuje, opravuje soutěžící, školí je, poučuje. Co z toho nakonec vznikne? A bude mít soutěž úspěch?

Zdroj: redakce, TV Nova, Instagram

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů