DomůLifestyleBoxovací pytel ve Zlaté labuti nevydržel pod tvrdými údery krasavce Adama Vaculy

Boxovací pytel ve Zlaté labuti nevydržel pod tvrdými údery krasavce Adama Vaculy

Markéta začíná vystrkovat růžky! Zvládne Petr Kučera zůstat ve vedení svého obchodního domu? A přijde definitivně o svou lásku Báru? Zdá se, že už je nic nedrží pohromadě. Jejich dějová linka se dostala do ústraní – a to ani nedostali moc šancí na lásku nebo společné chvíle.

Petr (Adam Vacula) se snaží zachránit zaměstnance, kterým hrozí pronásledování. Markéta (Bára Bočková) ho přesvědčuje, že vyhraje jen ten, kdo se přizpůsobí. Petr neustoupí a čelí výhrůžkám. Ani Irena (Kristýna Ryška) se nevzdává, vzepře se léčbě a mladší bratr je jí oporou. Marek (Jan Dolanský) spolupracuje s gestapem, přesto slíbí Báře (Marta Dancingerová) pomoc pro kolegu na útěku. Doplatí na dvojí hru?

Simona Lewandowská, Marta Dancingerová, Beáta Kaňoková ve Zlaté labuti (foto: se souhlasem TV Nova)

Doba je těžká a každý si touží ukrást svůj okamžik štěstí nebo příležitost, kdy může alespoň trochu upustit páru. Petrovi scenáristé vepsali do dějové linky nový koníček – box. Zřejmě nebude náhoda, že vybrali zrovna sport, kterému se věnuje i jeho herecký představitel Adam Vacula. Během natáčení scény, ve které Petr boxuje do pytle, se staly hned dvě kuriózní události.

Boxovací pytel se utrhnul ze stropu

Nejprve se Adamovi podařilo boxovací pytel omylem utrhnout ze stropu, ten pak odletěl přímo na stůl s nalitými sklenicemi. Rekvizitáři tak měli díky Adamovi plné ruce práce.

A zapotil se i režisér Braňo Holiček, který se nejspíš modlil ke všem svatým, aby pytel Adamovy tvrdé pěsti vydržel alespoň do chvíle, než se dokončí roztočený obraz, v závěru totiž s každým dalším úderem létaly po dekoraci i kousky vnitřní výplně pytle. „Kluci dali do dekorace trošku starší pytel, který to bohužel úplně nevydržel, no,“ okomentoval událost sympaťák Adam Vacula, který má rozbitou rekvizitu na svědomí a dodal: „Určitě se mi nestává běžně, že bych rozmlátil boxovací pytel. Jenže tyhle starší pytle mají v sobě úplně jinou pěnu a ta toho moc nevydrží.“

Zdroj: redakce, TV Nova, VOYO

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů