DomůOsobnostiChyby v seriálu ZOO: Konfekci vydávají za high fashion

Chyby v seriálu ZOO: Konfekci vydávají za high fashion

Do seriálu ZOO přichází krásná Denisa Nesvačilová jako zrzka Dominika. Nejdřív bude vypadat jako svatý anděl, už brzy ale bude pěkně škodit. A to hlavně Charliemu! Jaké chyby však tvůrcům s jejím příchodem utekly?

Dominika v podání Denisy Nesvačilové má být holka, která rozhodně nemá hluboko do kapsy. Kde je bere? To je otázkou. Peníze rozhazuje, kde může, dává obrovské dary útulku i Raulovi, který jí učí rybařit. Ten mimochodem prohlásí, že by si příště mohla vzít na ryby levnější bundu než za desítky tisíc.

Bunda za desetitisíce?

Ve skutečnosti jde o lehkou parku z obyčejného konfekčního obchodu. V nedávném výprodeji se prodávala asi za 390 Kč. Vzhledem k tomu, že jde o velmi známé logo obchodu, to působilo trošku groteskně. Znalci to jistě poznají.

Eva Burešová a Tomáš Klus (foto: se souhlasem FTV Prima)

Dětská kolekce se spínacími špendlíky

Viky Janečková chystá módní kolekci, kterou jí vzteky rozstříhá Marika. Jen proto, že jí nechce jít za svědka. Bůh ví, kdy se do ní tak fanaticky zamilovala. S Izy a Tes dostanou nápad, že z toho udělají tak trochu punk. Použijí spínací špendlíky, sešijí dva kusy dohromady. Dokonce stihnou i logo!

Je jasné, že za hodinu by nestihly dámy celou kolekci opravit, ale to „vem čert“. Fakt, že Viky Janečková udělala kolekci pro děti, který skrývá 20 spínacích špendlíků jen na mikině… Kdo by tohle svému dítěti koupil? A všichni jí tleskají.

I mezi ní a Filipem to začíná být velmi nepříjemné. On je pro ni schopný udělat cokoliv – ona jen bere a nedává. Jak dlouho tenhle vztah může přežít? A co bude Dominika v seriálu pro Charlieho znamenat? Snad její role bude v budoucnu uvěřitelnější…

Zdroj: redakce, FTV Prima, Facebook

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů