DomůLifestyleDo seriálu ZOO míří skutečný přítel advokátky Markéty Tomečkové

Do seriálu ZOO míří skutečný přítel advokátky Markéty Tomečkové

V příběhu ze zoologické zahrady se stala mladá Michaela Petřeková, která hraje právničku Markétu Tomečkovou, hvězdou. Ačkoliv ji do té doby nikdo neznal, teď má namířeno k obrovským rolím. Ale že by tahle kráska čekala na svého vyvoleného, to se říct nedá. Lásku našla už před několika lety!

Půvabná Michaela Petřeková ze seriálu ZOO žije už několik let s Matějem Petrákem, kterého si diváci mohou pamatovat ze seriálu Pan profesor, který udělal hvězdu z Beáty Kaňokové. Středoškoláka ztvárnil přesvědčivě, i když ve skutečnosti mu tehdy bylo už třiadvacet let – a dnes o dva roky víc. Jeho srdeční záležitostí je ale divadlo.

„Jsem v cirkusovém souboru Losers, spolupracuji jako mim s Laternou magikou a divadlem Minor. Soustředím se na pantomimu, akrobacii a klaunérii,“ řekl o sobě Matěj. Věnoval se studiu nonverbálního divadla HAMU. Kdo by ale čkal, že má za sebou již konzervatoř, velmi by se mýlil. Matěj odmaturoval na střední zdravotnické škole, kde si vybral obor nutričního specialisty.

Matěj Petrák a Denisa Biskupová (foto: se souhlasem TV Nova)

Matěj Petrák je ve skutečnosti partnerem herečky Michaely Petřekové, která si zahrála v seriálu advokátku Markétu Tomečkovou. V ZOO bude kumpánem Charlieho, kterého hraje Marek Němec. Bude zjišťovat, co je ta tajemná a sexy Dominika v podání Denisy Nesvačilové vlastně zač. On i Petřeková pocházejí z Ostravy.

„Máma se věnuje dramaterapii a vyučuje literárně dramatický obor na ZUŠ, to samé už dělá i moje starší sestra. Já jsem chodil do dramaťáku od svých šesti let, nejvíc mě lákalo obecně herectví, cirkus, kaskadéřina. Nadšení pro pohyb mám asi trochu po tátovi, který učí šerm na ostravské konzervatoři a k tomu dělá zbrojíře v Národním divadle,“ vysvětlil.

Na Michaelu se můžete také těšit v nové špionážním seriálu Extraktoři, který najdete v placené videotéce Voyo.

Zdroj: redakce, tv.nova.cz, FTV Prima

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů