23.2 C
Prague
Neděle, 28 dubna 2024, 5:04
- Reklama -
DomůLifestyleHerečka z Ordinace přiznala: Před fotografem jsem se cítila hodně nepatřičně

Herečka z Ordinace přiznala: Před fotografem jsem se cítila hodně nepatřičně

Slavnostním křtem kalendářů soutěží Anděl mezi zdravotníky a Muž roku definitivně zakončil ředitel obou soutěží David Novotný letošní ročníky. Mezi kmotry kalendářů nechyběla herečka z Ordinace v růžové zahradě Veronika Jeníková, která stolními kalendáři byla nadšená.

„Miluji kalendáře. Do stolního kalendáře si zapisuji věci nepracovní, tam jsou jen hesla typu zubař, školní sraz a podobně. Na pracovní záležitosti mám malý kalendář, který se vejde do kabelky. S elektronickým kalendářem v mobilu sice pracovat umím, ale nejsem na něj zvyklá. Kdyby se mi ztratil mobil, nevím, nevím,“ uvedla Veronika Jeníková a připustila, že může ztratit i ten papírový.

A to se už také stalo! „Jednou jsem kalendář s pracovními povinnostmi ztratila. Naštěstí jsou informace rychle dohledatelné přes divadelní fermany a emailové zprávy, které naštěstí nemažu. Také mi kalendář polilo dítě džusem, stránky se slepily, písmo rozmazalo. Pak musím přepisovat.“

Nachytal ji fotograf

Pokud jde Veronika Jeníková na focení nebo na akci, kde budou fotografové, vždy se nachystá. Stalo se ale také, že s focením nepočítala a na schůzku k rozhovoru přišla hodně civilně. „Běžela jsem na poslední chvíli, vyběhla jsem celá udýchaná a upocená z metra, rozfoukané vlasy od větru, sportovní džíny, kecky a fotograf tam! Cítila jsem se hodně nepatřičně. Od té doby si to hlídám,“ vzpomínala Veronika Jeníková.

Nicméně to Veronice Jeníkové v prodejně Knihy Dobrovský seklo, a tak se směle mohla postavit vedle ostatních osobností a ujmout se křtu. Dorazili také vítězové Muže roku František Knobloch a Rostislav Procházka a další.

Zdroje: redakce, Muž roku, Anděl mezi zdravotníky

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů