16.2 C
Prague
Čtvrtek, 2 května 2024, 3:05
- Reklama -
DomůLifestyleSeriál ZOO: Bude se natáčet ještě půl roku, pak konec

Seriál ZOO: Bude se natáčet ještě půl roku, pak konec

Diváci seriál ZOO milují, ale dlouho už ho na televizních obrazovkách neuvidí. Nedávno vedení Primy prozradilo, že by se mělo ještě půl roku natáčet – a pak bude konec! To znamená, že by diváci mohli sledovat svůj oblíbený seriál ještě možná alespoň rok. Co bude ale potom?

Hlavní hvězda seriálu ZOO Eva Burešová se nedávno nechala slyšet, že už má všeho plné zuby. Nejraději by prodávala magické karty a věštila budoucnost v malém krámku. Jenže to jí vedení Primy nedovolilo, v seriálu ZOO ji potřebují. I tak už ale nebude natáčet dlouho. A je otázkou, zda pak bude chtít zůstat na televizních obrazovkách.

Eva Burešová marně hledá sílu

„Pocit vyhoření mám stále. Bojuji s tím každý den. Nejsem jediná a můžu ho mít i ve třiceti letech, jak se někteří podivovali. Protože makám opravdu hodně. Měla jsem fakt náročný rok, nejen pracovně, ale samozřejmě mám dvě malé děti a do toho to starší mám s někým jiným, tak to je taky trošku náročnější. Takže pořád s tím bojuji, nejsem ještě úplně ok, ale věřím, že to brzy bude dobré,“ svěřila se Eva Burešová pro Super.cz.

Ten pocit pořád funguje. Ty hlasy v mé hlavě jsou stále silnější, říkají, ať toho nechám. Jsem fakt hodně přecitlivělá, a jak jsou teď všude na internetu ty veřejné diskuse, tak tam jsou hodně nenávistné projevy vůči mé osobě. Ať udělám cokoli, tak se dočkám šílené negativní odezvy, protože to dobro tak nějak šeptá, a to zlo vždy křičí nahlas,“ dodala.

Divoká podnikatelka, která vydírá každého

Divákům ale neušlo, že děj je v poslední době trochu nuda. Bude to ještě o někom jiném než o podnikatelce Viky? Ženě, která je každý díl zoufalá z nějakého nezdaru? A co Dominika, která šije boudu na každého, koho potká? A co Marek a Tes, dočkají se potomka? Tolik otázek – a tak málo času.

Je však už více než jisté, že ani seriál ZOO nebude nekonečný. Možná, že se nakonec dočkáme svatby Viky a Filipa! Nebo Sid a Haďáka? A stihne se vrátit Marek Talík v roli Eduarda, který by nemusel být mrtvý?

Zdroj: redakce, FTV Prima, Instagram, super.cz

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů