16.6 C
Prague
Pátek, 3 května 2024, 1:05
- Reklama -
DomůLifestyleDavid Gránský se do ZOO nevrátí. Měl dostat nabídku na Nově

David Gránský se do ZOO nevrátí. Měl dostat nabídku na Nově

Očekávaný návrat Davida Gránského do ZOO je možná nereálný! Z natáčení se proslýchá, že už se s ním nepočítá, protože dostal populární herec místo na Nově.

V poslední době toho bylo na Davida Gránského až příliš. Je pracovitý, nabídek má požehnaně. Zřejmě jen nerad něco odmítne. Narození syna Matea ho ale přimělo, aby některá rozhodnutí přehodnotil.

Kvůli synovi chce zvolnit

S manželkou Nikolou vychovává David Gránský ročního syna, a to je pro něj teď prioritou. Také mají dům za Prahou, který vyžaduje péči. Možná proto se před časem nechal slyšet, že v ZOO na nějaký čas končí. Mělo se jednat o pár měsíců, chtěl si s rodinou užít léto.

Zdroj blízký natáčení nám ale prozradil, že se nevrátí. Prý po něm sáhla Nova! Už dříve měl Gránský s novou blízké vztahy, účinkoval v seriálu Gympl s (r)učením omezeným nebo show Tvoje tvář má známý hlas. Do jakého pořadu míří? To je zatím tajemstvím.

David Gránský a Michaela Pecháčková v seriálu ZOO (foto: se souhlasem FTV Prima)

Co ho čeká?

Jisté je, že je nejen hereckou hvězdou, ale také úspěšným moderátorem. Mohl by tak klidně vzít do ruky mikrofon v nějakém novém projektu.

„Já si teď dám takovou pauzičku od natáčení seriálu ZOO, na tři měsíce zmizím z obrazovek. Je to i z toho důvodu, abych se mohl věnovat rodině, protože za těch deset měsíců, co je malej na světě, tak mám pocit, že mi to hrozně utíká,“ řekl na začátku léta. Uvidíme, co ho čeká dál!

Zdroj: redakce, extra.cz, Instagram

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů