21.9 C
Prague
Čtvrtek, 2 května 2024, 4:05
- Reklama -
DomůLifestyleNikola Gránská se usmířila s Michaelou Tomešovou, která jí dříve randila s...

Nikola Gránská se usmířila s Michaelou Tomešovou, která jí dříve randila s manželem

Nádhernou oslavu prvních narozenin měl malý Mateo Gránský! Milující rodiče mu připravili luxusní skákací hrad, dort se zvířátky i hvězdné hosty. Mezi nimi překvapivě nechyběla ani Michaela Tomešová, která ale s Nikolou Gránskou zřejmě dřív kamarádka nebyla!

Nikola totiž přiznala, že k některým lidem si občas musíme najít cestu – a k Michaele jí to trvalo 15 let. Je možným důvodem, že právě Tomešová dříve randila s Davidem? Podle vyjádření herců šlo ale o krátký románek.

V seriálech hrají milence

„To už snad ani není pravda. Je to strašně dávno, takže když jsem nastoupila do Sestřiček, je to, jako bychom točili s kámošem. Je to super. Sdílíme společný humor, popichujeme se a na place je to s ním fajn. Jsem ráda, že spolu točíme, protože doposud jsme spolu třeba jen zpívali na nějakých akcích,“ řekla Tomešová o natáčení seriálu Sestřičky, kde se s Davidem potkala. Teď spolu natáčí seriál ZOO, kde dokonce v prvních dílech sehráli milence.

David Gránský hraje v seriálu ZOO Alberta Poláka (foto: se souhlasem Prima FTV)

Oslava Matea všechny spory zažehnala

Pravdou je, že David si obvykle pochvaluje, že si s Nikolou navzájem věří. Vztah jim klape už spoustu let, mají za sebou krásnou svatbu, postavili dům a zplodili syna, který jim dělá velkou radost. Nikola tak nemá na co žárlit. Ale! Známe ženské! Ty si vždy nějaký důvod najdou, a tak by bylo naprosto normální, kdyby občas utrousila nějakou tu rýpavou poznámku…

Vypadá to ale, že je všem sporům konec. Byla to právě Matea oslava, která je znovu spojila dohromady?

Zdroj: Instagram, super.cz, redakce

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů