DomůOsobnostiChyby v seriálu ZOO: Otravná dvojčata, maminka na baterky i další absurdity

Chyby v seriálu ZOO: Otravná dvojčata, maminka na baterky i další absurdity

Seriál ZOO byl u diváků zpočátku velmi oblíbený. Teď si ale stále častěji všímají, že to občas už ani nedává smysl! Jaké další chyby a „divnosti“ se v příběhu o několika rodinách objevují? 

Viky má dítě s Petrem, kterého nikdo neviděl od chvíle, co se jeho představitel Robert Urban rozhodl, že se přesune do seriálu Eliška a Damián. Bývalá chůva často mluví o tom, že na malého neplatil alimenty, teď ho zase nechce vidět.

A ačkoliv u ní odložil své dvě starší děti, vůbec mu to nevadilo a jeho maminka kvůli němu vyplakala oči, dál buduje novou rodinu se svou asistentkou. Takový absurdní a otravný příběh, který je pro rodinný seriál trochu navíc, nemyslíte? 

Identická dvojčata

Dvojčata Tereza a Izy chodí pořád stejně oblékaná. Záhada je, že Marek s Vojtou poznají, která je ta jejich. Je to trochu otravné, a navíc si představte, jak se asi domlouvají, když už obě bydlí úplně někde jinde. Předtím, když se tvářili, že existuje jen jedna, se to ještě dalo pochopit. Ale proč teď? Nepřestane nás fascinovat, kolik mají tyto dvě dámy stejného oblečení.

Tereza Brodská hraje v seriálu ZOO babičku Danuši (foto: se souhlasem FTV Prima)

Sid, pro kterou neplatí pracovní doba

Pro Sid Novotnou zřejmě zákoník práce neplatí. Do práce i z práce si chodí, jak chce a kdo je její nadřízená? To nikdo ani netuší. Možná Eliška, té se ale rozhodně neptá, zda může odejít. Je jasné, že je k ní paní ředitelka vstřícná, protože zemřel Eduard, hlava rodiny Novotných.

Ale vážně v ZOO, kde zvířata musí jíst nebo dostat nutnou péči? Kdo za ní tu práci pořád dělá, když jde o manuální činnost, která se sama neudělá? Eliška? Haďák? A nevadí jim to?

Viky a její dítě, které je navíc 

Nesmíme zapomenout na Viky a Péťu. Maminku, která si se svým dítětem evidentně nikdy nehrála a jen hledá oběť, která by jí mohla syna pohlídat. Chápeme, že pracuje a je to náročné. Ale nechtělo by se trochu zamyslet nad tím, jak tahle maminka funguje?

Zdroj: seriál ZOO, Instagram, redakce

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů