DomůLifestyleV ZOO padají hlavy: Veronika Freimanová odchází

V ZOO padají hlavy: Veronika Freimanová odchází

Do seriálu ZOO míří na podzim nové postavy – a některým bude zase konec. Překvapivě se změny týkají také ředitelky Roklové, kterou si diváci opravdu oblíbili. Proč odejde? A kdo ji nahradí?

Vypadá to, že se v seriálu ZOO provádí velká čistka. Nejdřív odešel Marek Taclík, který zemřel tragickou smrtí – postavu Eduarda Novotného smetlo tsunami. Důvodem mělo být, že natáčel na Nově další řadu Kriminálku Anděl. Jestli se to Primě nelíbilo nebo jen neměl čas? Kdo ví. Nahradit by ho měl herec Martin Preiss, který by se měl nejen, že zamilovat do Alice, kterou hraje Sabina Laurinová, ale také usednout do křesla marketingového ředitele místo Alberta Poláka.

Martin Preiss a Šimon Bilina (foto: se souhlasem FTV Prima)

Bez kterých postav by se seriál obešel?

Jeho představitel David Gránský totiž ze seriálu odešel také, aby se věnoval rodině. Nejdřív říkal, že to bude jen na chvíli – ale zatím o jeho návratu zprávy nejsou. Mračna se stahují prý také nad Michalem Suchánkem, který hraje takřka zbytečnou roli bez které by se to v klidu obešlo – tátu Elišky Krásné, který si občas kluky vezme na hlídání. Jinak dělá jen dluhy a problémy.

Milostnou dějovou linku si naopak vyžádala podle webu ahaonline.cz Pavla Tomicová. A co Sid a její touha po dítěti? Vypadá to, že musí teď řídit spíše rodinnou firmu, než plánovat s Haďákem společnou budoucnost. A navíc se scenáristé nechali slyšet, že konec už je jasně daný! Dojde na svatbu Viky a Filipa?

Zdroj: Instagram, FTV Prima, expres.cz, ahaonline.cz

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů