DomůLifestyleAdam Vacula měl ve Varech do Petra Kučery daleko

Adam Vacula měl ve Varech do Petra Kučery daleko

Herec Adam Vacula na filmovém festivalu v Karlových Varech samozřejmě nechyběl. Objevil se například na besedě k filmu Bod obnovy po boku Matěje Hádka, kde překvapil pohodlným outfitem, který má do garderoby Petra Kučery ze Zlaté labutě rozhodně daleko.

Vypadá to, že láska s kuchařkou Veronikou Beskydiarovou mu svědčí. Adam Vacula vypadal na filmovém festivalu perfektně, byl uvolněný a místní atmosféru si užíval. Jeho partnerka zveřejnila některé z fotografií na svých sociálních sítích, na kterých bylo evidentní, že se na akce partneři dokonce sladili. To svědčí o blízkém vztahu, který spolu mají.

Adam Vacula randí s Veronikou Beskydiarovou (foto: Herminapress)

Veronika má za sebou rozvod

Jak Veronika v jednom z rozhovorů nedávno přiznala, už spolu bydlí a klape jim to skvěle. Ona sama má za sebou nepříjemný rozvod, který řešila krátce po vítězství v soutěži Masterchef. Její tehdejší manžel jí nepodporoval a nepřišel ani na finále.

S Vaculou je to jiné kafe. Dvojice spolu vaří a prý je to každý den lepší. Spokojenost je vidět na obou stranách. Adamovi se daří i po pracovní stránce. Ačkoliv roli ve Zlaté labuti vzal zejména proto, že měl v peněžence posledních pár korun, teď o něm sní tisíce fanynek po celé republice. To aby si ho vítězka kuchařské show pořádně hlídala!

Zdroj: KVIFF, Instagram, redakce

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů