DomůLifestyleVašek Matějovský naznačil, že by mohl mít seriál O mě se neboj...

Vašek Matějovský naznačil, že by mohl mít seriál O mě se neboj brzy pokračování 

Úspěšný seriál O mě se neboj, ve kterým se v hlavních rolích představila Veronika Arichteva s Vaškem Matějovským, by mohl mít pokračování. Naznačil to Matějovský v rozhovoru pro Refresher, kde se roztomile zakoktal, když se ho moderátorka Aneta Kratochvílová ptala, zda k tomu dojde. Ještě nedávno přitom rázně s Arichtevou tvrdili, že o tom nic neví.

Vašek Matějovský je hereckou celebritou od chvíle, kdy si zahrál sexy právníka Martina Kalinu v seriálu O mě se neboj. V tu chvíli nejspíš tisíce fanynek doufalo, že kdyby měly problém, objeví se u soudu právě on. Jeho srdce si v seriálu ale získala uklízečka Eva Málková, kterou skvěle ztvárnila Veronika Arichteva. Její manžel, režisér Biser Arichtev, se postavil za kamerou a vzniklo skvělé dílo, které si právem získalo místo na televizních obrazovkách. Bohužel mělo jen osm dílů, a tak fanoušci volají po pokračování. A zas tak daleko od pravdy možná nejsou!

Polská verze O mě se neboj má třináct sérií
Celý koncept seriálu O mě se neboj totiž vychází z polské verze s názvem O mnie się nie martw, který se u našich sousedů dočkal už třinácti sérií. Tvůrci v České republice tak mají rozhodně z čeho vycházet. Seriál v následujících řadách mapuje život také Eviných dcer, Olinky a Helenky. Žádná velká lovestory tam ale není. Eva s Martinem kolem sebe pořád krouží, Pavel, který Evu zavřel u sebe v domě a uhodil ji, zůstává a dělá problémy… 

Přesto diváci volají po tom, aby se Veronika s Vaškem před kameru vrátili. A možná jejich přání bude vyslyšeno! Aneta Kratochvílová se ptala, zda Vašek ví nebo může nastínit, zda se seriál dočká pokračování. A odpověď Matějovského byla překvapivě zmatená! „Nemůžu, nemůžu. Jako. Ať už bych to věděl nebo nevěděl, tak bych ti to stejně neřekl, takhle ti to řeknu. Takže pojďme čekat. A pojďme doufat. Vy to chcete, já to chci. Uvidíme. Nevím, no. Nebo jako vím, ale neřeknu ti to. Nebo nevím. Nebo vím. Nebo nevím. Neřeknu ti to. Teď nevím,“ koktal Vašek a potutelně se usmíval.

Vašek Matějovský se zranil v Survivoru

Ještě nedávno přitom při živém vysílání na Instagramu s Arichtevou rázně tvrdili, že netuší. A kdyby věděli, rádi se o novinku s fanoušky podělí. Moc si to však přáli. Mluvit jim zřejmě zakazuje smlouva. Ale z jednání Matějovského by se dalo usoudit, že televize skutečně o něčem takovém uvažuje. A jedná už s herci. Na tom by vlastně nebylo nic divného, když si připomeneme, jaký zájem tenhle počin vzbudil, a kolik diváků si dvojici zamilovalo. Ačkoliv to všechno skončilo tak trochu prapodivně, nezasloužily by si televizní obrazovky už zase trochu té romantiky a nenaplněného chtíče? 

Vašek Matějovský se nedávno vrátil z drsné reality show Survivor, kterou musel předčasně ukončit kvůli zdravotním problémům. Veronika Arichteva do dalšího seriálu nenaskočila, ačkoliv manžel teď točí populární Zlatou labuť. Na pokračování by si tak oba jistě našli čas!

Zdroj: seriál O mě se neboj, ČSFD, youtube.com

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů