DomůLifestyleDo seriálu Jedna rodina míří Vašek Matějovský. Konečně rozhýbe děj

Do seriálu Jedna rodina míří Vašek Matějovský. Konečně rozhýbe děj

Jindy pohodový seriál je momentálně na bodu mrazu. V Jedné rodině je to samý problém, drama, nesouhlas, výčitka – kdo na to má pořád koukat? Naštěstí přichází Vašek Matějovský, oblíbený idol žen a dívek, který byl si měl zahrát Viléma Vávru. Zvládne ale seriál zachránit?

Love Island skončil a je čas znovu začít natáčet – to si asi řekl Vašek Matějovský, kterého znají milovníci reality show jako hlas romance, která donedávna probíhala na Kanárských ostrovech. Teď je ale milování před kamerami konec, a tak zbývá čas zase na nějaké to herectví.

Jeho postava je zatím velkou záhadou

Překvapivě přijal Matějovský roli v seriálu Jedna rodina, kde se ukázala nedávno také Sara Sandeva. V lednu by měla naskočit také Patricie Pagáčová, která svou roli sice ještě tají, ale ze zdrojů blízkých natáčení se proslýchá, že už je k vidění i na place.

O Vilémovi toho však moc nevíme. Má být chaotický, vtipný, ale občas bude jednat až příliš. Co tam přichází provést? To nikdo neví. Jisté je, že si tuhle roli hodlá pořádně užít. Nedávno přidával fotku na svůj Instagram, na které byla i Pagáčová. Zdálo se, že jsou na klinice reprodukční medicíny. Ale která z žen je tam volná, aby s Vilémem uvažovala o potomkovi?

Tereza Kostková jako Petra Tejkalová v Jedné rodině (foto: se souhlasem TV Nova)

Martina a Dominik si pořídí potomka!

Jeho příchod bude pro mnoho diváků doslova balzámem na duši. V poslední době si totiž v Jedné rodině moc srandy neužili. Petra Tejkalová je samá starost, Martina chce bydlet s Dominikem, to dělá v rodině dusno. A do toho se Dominik ještě do nastěhoval „do střídavky“. Máma mu prodala maringotku – a on nemá kde bydlet.

Diváci ještě neměli možnost dozvědět se o hlavní dějové lince druhé sezóny. Zamilovaný mladý páreček do Brna nejspíš neodjede. Martina totiž s Dominikem otěhotní! A zdá se, že všichni budou nadšení, což je trochu podivné. Ani s tím však Vilém nebude mít zřejmě nic společného. Ačkoliv někteří diváci na Instagramu v komentářích předpokládali, že opustí Dominika a půjde za Vilémem. Další si myslí, že Norika půjde za Vilémem a opustí Filipa. Nejsme ale všichni zatím úplně vedle?

Zdroj: redakce, TV Nova, VOYO

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů