4 C
Prague
Čtvrtek, 25 dubna 2024, 9:04
- Reklama -
DomůLifestyleSara Sandeva si hned po rozchodu začala nový vztah s bráchou Agáty

Sara Sandeva si hned po rozchodu začala nový vztah s bráchou Agáty

Seriál Jedna rodina přinese od nového roku divákům dvakrát více zábavy. Diváci se jí totiž dočkají každé úterý a čtvrtek v hlavním vysílacím čase na TV Nova. Nebudou to jen nové příběhy známých postav, v netradičních prostředích loděnice a kliniky umělého oplodnění se představí další oblíbení herci, kteří přinesou neotřelá témata a brilantně komické situace, které pobaví celou rodinu.

V životech oblíbených hrdinů se posuneme přesně o rok, což diváci poznají zejména na dějové lince Martiny a Dominika, kterým se mezi tím narodila dcerka Žofie. Petra se stane babičkou a její marmeládový byznys jen vzkvétá. Zažívá skvělé období, zatímco Karel prožívá ve škole krušné časy. Pocit vyhoření se stane jeho denním chlebem a způsobí tak nejednu komplikaci.

A do toho se vrátí Sara Sandeva, která je zamilovaná do Vincenta Navrátila! Ten je bratrem Agáty Hanychové, která byla manželkou Jakuba Prachaře – současného partnera Sandevy. Může to být ještě víc komplikované?

A zase ta Norika!

Norice už začíná lézt mateřská na nervy a Filipa práce zaměstnává víc, než je zdrávo. Vágy seknul s prací ve výškách a rozhodl se společně s Markétou otevřít hospodu u loděnice. Boba okouzlí jeho dávná láska, Francouzka Isabelle, a téměř okamžitě navážou tam, kde spolu před lety skončili.

Zamilovaný pár má velké plány, které jim ustavičně někdo nabourává. Nejčastěji je to Ruda, Noričin táta, který nikdy netrpí pocitem, že by byl někde tak trochu navíc…

Petra a Kláru čekají těžké zkoušky

Romantický vztah Kláry a Petra čekají první zkoušky. Společně opustí domov seniorů a nastoupí na kliniku umělého oplodnění My Baby. Jenže tam shodou okolností pracuje i Petrova bývalka Bára a egoistický bratr Medard. Na klinice je neustále rušno, ale sympatický primář Mrak dokáže téměř za všech okolností udržet pohodovou atmosféru v týmu.

Mezi zaměstnanci IVF je i cílevědomá embryoložka Olga, jejíž biologické hodiny právě začínají tikat. Jenže je aktuálně bez partnera, a tak se musí po nějakém chtě nechtě poohlédnout. Představu o budoucím otci svých dětí má jasnou, jenže najít toho pravého je trochu problém. Když jí do života vstoupí spontánní kajakář Vilém, je okamžitě zamítnut stejně jako všichni ostatní zájemci před ním. Jenže se nedá odradit, a tak je na pořádně komplikovaný, ale neskutečně romantický příběh zaděláno.

Do koho se zamiluje Sara Sandeva? (foto: se souhlasem TV Nova)

Patricie PagáčováVašek Matějovský alias Olga Čechová Vilém Vávra

Embryoložka Olga chodila se ženáčem, ale teď už je rok sama. Biologické hodiny sice ještě na poplach nebijí, ale začínají tikat docela nahlas. Ani jedno rande nestojí za nic, a když jí přijde do cesty Vilém, také to nejdříve nevypadá moc nadějně. Někdejší reprezentant ve veslování a nynější opilec, který bydlí ve stanu u Vodárny, se nejeví jako ta nejlepší partie. Ale zjevně je v něm něco, čemu Olga dokáže odolat jen velmi těžko.

Pavel ZedníčekChantal Poullain alias Bob HolasIsabelle Dupont

Za Bobem přijíždí jeho dávná láska Isabelle. Francouzka, která ale umí obstojně česky, přinese do Filipovy domácnosti pořádnou nálož šarmu, ale také napětí. Nastěhuje se do Bobova pokoje a začne malovat jejich společnou a velkolepou budoucnost v těch nejzářivějších barvách. I když jim chvíli překáží Ruda a další okolnosti, Isabelle si jde vytrvale za svým cílem. Podaří se jí odvézt si Boba s sebou? Nebo jej dokonce dostat do chomoutu?

Filip Blažek, Berenika Kohoutová Jan Vondráček alias Filip Holas, Norika Holasová Ruda Chytil

Filip zůstal na výškové práce sám a to mu dává zabrat víc, než si je zprvu ochoten připustit. Noriku budování jejího instagramového podnikání přestává bavit. A protože už Mikeš trochu vyrostl, její největší touhou je začít se seberealizovat a nastoupit do nějakého zaměstnání. To se ovšem Filipovi ani trochu nelíbí, takže to bude muset Norika zkusit utajit, co nejdéle to půjde. Její táta Ruda má pocit, že ho jeho Oldřiška zanedbává, tak se rozhodne utéct z domova a nastěhovat se do už tak přeplněného Filipova bytu.

Tereza Kostková, Tomáš Jeřábek Sebastian Pöthe alias Petra Tejkalová, Karel Tejkal Vašek

Petře se prozatím v marmeládovém byznysu daří skvěle, ale v případě Karla a jeho působení na gymná- ziu to neplatí ani trochu. Studenti ho začínají neskutečně štvát a ani s novou ředitelkou Nikolou Perry nevychází dobře. Jednoho dne se to v něm zlomí, odejde ze třídy a už nikdy se nechce vrátit. To, co zpočátku vypadá jako chvilková slabost, se brzy ukáže jako docela vážný psychický problém. A problém to bude samozřejmě pro celou rodinu. Vaška to sice až tak netrápí, a navíc se mu podařilo dostat na střední školu, ale podraz, jaký předvede jeho dívka Linda, dokáže zranit i tohoto zdánlivého suveréna.

Zuzana Vejvodová, Cyril Dobrý, Oliver Vyskočil Lotti Töpfer
alias Klára Tejkalová, Petr Vodička, Johan Eliška

Klára a Petr dali výpověď v domově seniorů a společně nastoupili na kliniku zabývající se umělým oplodněním. Jenže Petr jaksi zapomněl Kláře říct, že tam pracuje i jeho bývalá dívka Bára. A to se Kláře nebude líbit ani trochu. Ale ještě větší problém bude mít se zámečkem, který jí odkázala paní hraběnka. Je zchátralý, dokonce se do něj nastěhují bezdomovci, a Klára se musí o své dědictví začít pořádně starat. Jenže k tomu jsou potřeba peníze. Velká spousta peněz. A ty Klára samozřejmě nemá. Ještěže má vedle sebe morální oporu v postavě Petra. Ale jak dlouho jim to vydrží?

Denisa BiskupováAdam Mišík alias Martina Holasová Dominik Franěk

Martina a Dominik spolu mají dceru Žofku, které je už půl roku, a všichni žijí společně v maringotce. Není to zrovna pohodlné bydlení a zvláště v zimě to bude asi docela krušné. Takže Žofčini prarodiče, především paní Fraňková, se snaží mladé přesvědčit, aby byli rozumní a přestěhovali se jinam. A to ještě netuší, že Martina se stále nevzdala svého snu dostat se na Univerzitu obrany. Těch překážek bude mít ale před sebou opravdu hodně. Kromě příprav a samotných přijímaček je to samozřejmě hlavně nutnost zajistit péči o Žofku. Zvládl by se o ni Dominik postarat, pokud by se Martině povedlo uspět a získat individuální studijní plán v dalekém Brně?

Na podzim čeká Denisu Biskupovou a Adama Mišíka role rodičů (foto: se souhlasem TV Nova)

Miroslav VladykaErika Stárková alias VagyMarkéta Drábková

Vagy sekl s výškovými pracemi a Filip tak na zakázky zůstal sám. Jeho někdejší parťák si vzal do pronájmu Vodárnu, hospodu u loděnice. Spolu se svou láskou Markétou se snaží o miminko, ale jejich snaha otěhotnět není úspěšná. Přirozeně se nabízí možnost vyhledat pomoc na klinice věnující se umělému oplodnění, ale Vagymu se do toho nejdřív nechce. Časem na tuto proceduru sice přistoupí, ale pořád je nejisté, jak vše dopadne. Stane se Vagy na stará kolena otcem? Markéta zatím stále pomáhá Petře v marmeládovně, ale kvůli nejrůznějším problémům, které se na obě valí, to vypadá, že jim společné podnikání půjde hůř a hůř.

Petr Čtvrtníček Eva Holubová alias Igor Mrak Lejdy

Igor Mrak vstupuje do příběhu jako primář kliniky My Baby, jenž pomohl mnoha ženám otěhotnět. Svérázný, vtipný, sarkastický, upřímný, ale za všech okolností férový chlap. Žije se svou osmdesátiletou matkou a máloco jej dokáže vyvést z míry. Klářina matka Lea má velmi podobné povahové vlastnosti. Kvůli jednomu přešlapu bude muset skončit na své pozici v cestovní kanceláři, ale sedět doma rozhodně nevydrží. Po několika neúspěšných přijímacích pohovorech se rozhodne zkusit to na recepci kliniky, kde pracuje její dcera. Klára to ovšem nehodlá připustit. Kdo bude nakonec úspěšný? A jak moc blízko k sobě budou mít Igor Mrak a Lea, která si nechává říkat Lejdy?

Vincent NavrátilSara Sandeva alias Medard Vodička Bára Mlejnková

Medard je bratr Petra Vodičky. Bára je zase Petrova bývalá přítelkyně. V současnosti tvoří Medard s Bárou pár a oba pracují na klinice zabývající se umělým oplodněním. Intrikán Medard si jde tvrdě za svými cíli, a to jak v osobním, tak i pracovním životě. Bára sice navenek působí docela naivně, ale i ona dokáže být někdy pěkně zákeřná. Dokázala se smířit s tím, že už spolu s Petrem nejsou? Nebo ho bude chtít dostat zpět?

Zdroj: redakce, Nova, VOYO

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů