DomůLifestyleZamilovaná manažerka v podání Sabiny Remundové zamává dějem Jedné rodiny

Zamilovaná manažerka v podání Sabiny Remundové zamává dějem Jedné rodiny

už dnes Petr (Cyril Dobrý) na vlastní kůži pozná, že cesta do pekla bývá dlážděna dobrými úmysly. Petr vzal Klářin (Zuzana Vejvodová) milión a půl a dal jej Hladkému (Tomáš Pavelka) na výhodnou investici do rekonstrukce zámečku. Myslel to dobře, ale potíž je v tom, že vzal peníze dříve, než o svém plánu Kláře stihl cokoliv říct. Klára to samozřejmě bere jako velkou zradu a její reakce bude překvapivě ostrá.

Ostrá bude i šarmantní dáma, která dorazí na recepci IVF kliniky. Shánět se bude po svém synovi, primáři, který strávil noc neznámo kde… Jak si s ní nová recepční Lejdy (Eva Holubová) nakonec poradí? A co obě ženy překvapivě spojuje?

Jak to bude dál?

Nečekané setkání ve vodárně zase překvapí Filipa (Filip Blažek), z vedoucí teambuildingové akce se vyklube Filipova bývalá milenka, která na jejich společnou noc ani po třiceti letech nezapomněla. „Hraju managerku Sandru, která seriálem jen krátce proběhne. Je to vtipná, temperamentní a zamilovaná ženská,“ představila svou roli v Jedné rodině Sabina Remundová.

Rozpovídala se i o své pracovní zastávce v seriálu: „Scény byly hezky napsané, štáb je sehraný, přestože jsem postupně pracovala hned se třemi režiséry. Atmosféra na place je pro mě čím dál tím důležitější. A tady mi bylo hezky, věřím, že takový je i seriál. Laskavý a mile legrační.“ Osudové shledání se Sandrou započne Filipovu únikovou hru před minulostí už dnes večer.

Premiérové díly seriálu Jedna rodina vysílá TV Nova každé úterý a čtvrtek ve 20.20.

Zdroj: redakce, televize Prima

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů