21.2 C
Prague
Čtvrtek, 2 května 2024, 11:05
- Reklama -
DomůLifestyleDiváci shazují Jednu rodinu. Je z toho nastavovaná kaše, rozčilují se

Diváci shazují Jednu rodinu. Je z toho nastavovaná kaše, rozčilují se

Populární seriál Jedna rodina, který popisoval úskalí střídavé péče, si hned získal srdce diváků. Ukazoval realitu mnoha českých rodin. Jenže v nové sérii se tvůrci rozhodli příběh trochu pozměnit, o střídavé péči už to není vůbec – a víc se řeší neplodnost a peníze. Nejen to diváky zvedá ze židle!

V životech oblíbených hrdinů jsme se posunuli přesně o rok. Dominik a Martina už mají dceru, radost jim dělá holčička Žofie. Petra vzkvétá marmeládový byznys, zažívá skvělé období. Ale Karel prožívá ve škole krušné časy. Pocit vyhoření se stane jeho denním chlebem a způsobí tak nejednu komplikaci.

Norika začala chodit do práce, Vágy otevřel Vodárnu, snaží se o dítě. Vilém a Olga se věčně hádají, Medard dělá podrazy a bere úplatky a Bára v podání Sary Sandevy se rozhodla, že chce Petra zpátky, protože ho opustila jen z trucu. O tom, kdy děti jdou k mámě, tátovi, co musí řešit – už ani slovo. A to se pochopitelně divákům vůbec nelíbí! Někteří na sociálních sítích seriál označili za nastavovanou kaši.

Bára chce získat zpátky Petra

„Bára to má teď trochu složité. Je relativně čerstvě po rozchodu s klukem, se kterým byla zasnoubená. Takže si prožívá takové to porozchodové období, ale do toho si začala jiný vztah. Takže to má holčička trochu náročný, aby to emočně zvládla a vydržela,“ prozrazuje o své postavě Sara Sandeva, která se na place potkala s bratrem bývalé ženy jejího současného partnera Vincentem Navrátilem. To je ale zamotané!

„Nesnáším mdlé postavy, které do děje přináší akorát stopáž ve formě prázdných dialogů. A proto miluju Medarda. Každá jeho věta provokuje ostatní postavy k jednání. Nechodí kolem horké kaše a jedná, díky tomu se nic nedrží v nudném zacyklení a seriál se neustále a nečekaně vyvíjí,“ pochvaluje si Vincent postavu mladého doktora. Ten začal brát úplatky a je to klasický záporák, který je připravený podrazit každého.

Do koho se zamiluje Sara Sandeva? (foto: se souhlasem TV Nova)

Nejdřív jsem mu dělala učitelku, říká Patricie Pagáčová

Ani nové postavy Vaška a Olgy diváky příliš nezaujaly. „S Vaškem se známe opravdu dlouho. Když jsem zjistila, že spolu budeme točit, hned jsem mu psala, že se mu určitě splnil sen, že se mnou bude točit mileneckou dvojici. Takže vlastně na tomhle je postavený náš reálný vztah, rádi se popichujeme, děláme si ze sebe srandu, točím s Vaškem moc ráda. Ten náš vývoj je vlastně docela vtipný, protože poprvé jsme spolu točili Ulici, kde jsem hrála jeho učitelku. Následovalo O mě se neboj, kde jsem přihlížela a fandila jejich vztahu s Verčou Arichtevou, a nakonec Jedna rodina, kde z nás bude pár,“ zamýšlí se nová posila Patricie Pagáčová. Té to s Vaškem Matějovským na place skvěle ladí.

Uvidíme, zda si diváci k seriálu najdou cestu. Zatím se zdá, že je tam těch dějových linek nějak moc…

Zdroj: redakce, TV Nova, VOYO, Facebook

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů