1.4 C
Prague
Pondělí, 22 dubna 2024, 2:04
- Reklama -
DomůLifestyleChyby v seriálu ZOO: Nevěra všem na očích, dvojčatům škola nic neříká

Chyby v seriálu ZOO: Nevěra všem na očích, dvojčatům škola nic neříká

V seriálu ZOO je teď upřená pozornost na Izabelu a Tes Janečkovy, které se rozhodly, že oškubou rodinu Polákových. Jejich cílem jsou drahé obrazy, k tomu ale potřebují, aby Albert ztratil hlavu pro jednu z nich. A daří se jim to skvěle. Arogantní muž je totiž zvyklý, že mu ženy padají k nohám, a tak ho překvapivě láká rázná brunetka, která ho už desítky dílů sotva políbí. Jak je ale možné, že si Marie Roklová ničeho nevšimla? A napadlo vůbec někoho, jaké povinnosti mají dvojčata Petra Kříže?

Člověka napadá, jak dobře funguje kamerový systém ve Dvoře Králové, když si nikdo nevšiml, že jednu pracovní pozici vykonávají hned dvě totožné ženy. Nějakým zázrakem se ještě nikomu nepovedlo, aby je nachytal. A když, tak je od sebe nerozezná. 

Je Marie Roklová úplně slepá?

Drsná Izabela se nakonec zakoukala do Vojty Rokla, což v jejím podání prostě vypadá tak nějak účelově, ačkoliv nevíme, po čem vlastně touží – možná to spíš její představitelka pojala herecky trochu naučeně. Ať tak či tak, večery randí Izy s mladým vdovcem, Roklovi hlídají Matěje, přes den nahání Janečková Alberta. Chodí s ním ale také na luxusní večeře a jezdí na wellness víkendy. Vojtovi to divné nepřijde, světe div se. Sice si Roklová myslí, že u ní v ZOO dělá Tes, takže pletky s Polákem neřeší, jako ředitelka ale moc přehled evidentně nemá. Holky tam má dvě – a neví o tom.

A i kdyby si myslela, že tam má jen Tes, ta zase randí s jejím druhým synem, majitelem baru Markem. Syn se jí zamiloval do ženy, která oficiálně v ZOO randí se zaměstnancem – a je to v pohodě? Buď se do vztahu svých synů nechce plést nebo… Zkrátka jen neví. Ještě pár dílů, kdy děvčata vyrazí do práce společně a ochranka snad dostane vyhazov.

Jestli děvčata přesvědčí Charlieho, aby zůstali všichni tam, kde teď jsou, se ještě uvidí. Už teď je ale jasné, že láska jim plány tak trochu zhatí. I jejich šéf se totiž zamiloval, a to do Kateřiny Kytkové. Tu hraje Lucie Šteflová, která před pár lety plnila přední stránky novin. Provalilo se, že se živila jako prostitutka. Měla k tomu své důvody. Tělo prodala, aby si vydělala na potrat v 18 letech. Udělala to prý jen jednou. A dodnes toho lituje.

Podivný režim dvojčat

Do seriálu ZOO už se brzy vrátí také Eva Burešová, Robert Urban nebo Adéla Hesová a Jakub Barták. Toho měli diváci možnost vidět už nedávno, když přijel seriálový Ben do Čech s babičkou Danuší na otočku. Ta ho přitom podle scénáře posadila po pár dnech na letadlo, aby letěl za tátou a Viky, sama ale zůstala v Čechách. Vážně by milující babička nechala letět svého malého vnuka samotného? V kolika letech vůbec?

V seriálu se nikdy neřešilo, zda dvojčata chodí do školy, mají domácí výuku nebo dokonce ještě navštěvují školku. Neví se sice, kolik jim podle role je, ale Kubovi je ve skutečnosti už 9 let. Najmout si chůvu, aby dělala celé dny dvojčatům společnost, je tak mimo české zákony, kdy máme zavedenou povinnou školní docházku, stejně tak povinný předškolní rok v mateřské škole. Nebo je snad Viky každý den vodí do školy, o které nikdo nikdy nemluvil? To má pak asi nejlepší práci na světě.

Zdroj: ČSFD, seriál ZOO, extra.cz

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů