DomůLifestyleKohoutová s Blažkem z Jedné rodiny mají společnou historii: Nejdřív dcera, teď...

Kohoutová s Blažkem z Jedné rodiny mají společnou historii: Nejdřív dcera, teď manželka

V seriálu Jedna rodina je to teď pořádný zmatek. Každý se stará o svůj píseček, nikdo nikoho neposlouchá a zajetý systém se bortí. Zajímavý vývoj má vztah Noriky a Filipa. Mladá žena se na mateřské nudí, a tak se rozhodně, že uspěje na sociálních sítích. Kohoutová s Blažkem se přitom znají už z předchozích rolí – z nekonečného seriálu Ulice!

Norika dává teď všem zabrat. Zamilovala se do sociálních sítí, na kterých se snaží uspět jako influencerka. Péče o malého Mikeše je pro mladou ženu náročná, chybí jí kousek toho normálního života, ve kterém se cítí jako sexy kočka. Evidentně starší Filip Holas je z nového koníčku své ženy překvapený.

Knírek je pro Boba posvátný

Mladá maminka neváhá do svého záměru zapojit i cool dědečka Boba, který z toho moc nadšený také není. Marketingový tým, se kterým má fotit spolupráci na Instagram, po něm totiž chce, aby si oholil knír. A přes to nejede vlak! Perfektně ho hraje Pavel Zedníček.

Přes věkový rozdíl je duo Kohoutová – Blažek spolu nesmírně atraktivní. Klape jim to na jedničku a herecky si sedli. Ačkoliv herce dělí od sebe „jen“ 17 let, v nekonečném seriálu Ulice si zahráli také jednu rodinu. Blažek hrál Martina Havránka, biologického otce Bereniky, která hrála problematickou dívku Markétu Havránkovou. Aby ji měl Filip takto brzy, to by se musel pořádně činit! Osud tomu chtěl ale jinak, a tak dnes hrají manželský pár.  

Historie z Ulice

Berenika Kubín Kohoutová je česká herečka a zpěvačka, dcera spisovatelky Ireny Obermannové a hudebníka Daniela Kohouta. Byla vdaná za Pavla Čecháka, bývalého manžela herečky Tatiany Dykové. Nakonec své štěstí našla u Kryštofa Kubína, se kterým má dceru Lolu. Je jí 32 let. 

Blažkovi je 49 let. Je českým hercem, věnuje se také dabingu. Za manželku pojal Jolanu, mají spolu dceru Jolanu a Filipu. Z předchozího vztahu s herečkou Lucií Benešovou má syna Luciána. 

Foto: seriál Jedna rodina, wikipedia.org, ČSFD

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů