DomůLifestyleZlatá labuť: Naděje pro Irenu a nebezpečná hra babi Marie s Pulkrábem

Zlatá labuť: Naděje pro Irenu a nebezpečná hra babi Marie s Pulkrábem

Už nezbyl nikdo, kdo by se nemusel bát! Petr Kučera si uvědomuje, že o život jde všem. O to hůř, že už nemůže věřit své manželce Markétě. Co na to Bára? A co Kamil, pro kterého všichni riskují, jemu je to ale úplně jedno?

Petr (Adam Vacula) je vmanipulován do obchodního komplotu, který je pro něj za hranou. Snad ještě horší je fakt, že má v zákeřném činu prsty i jeho manželka Markéta (Bára Bočková), která konečně ukázala svou pravou tvář.

Irena pátrá po vrahovi

Irena (Kristýna Ryška) bojuje jako lvice, potřebuje získat důkaz, že nikomu neublížila. Když najde vraha Marty (Kamila Trnková), očistí svoje jméno.  A tím se možná na poslední chvíli vyhne děsivé léčbě, která je hlavní podmínkou k tomu, aby získala zpátky ztracenou pozici a především svoje děti.

Sbírá důkazy a za hlavního podezřelého považuje Bouchnera. Velké překvapení ji čeká, když se na scéně objeví jeho manželka (Anna Veselá). Potvrdí manželovo alibi? A jak se staví k jeho nevhodnému chování k ženám?

Kristýna Ryška v roli Ireny Maškové (foto: se souhlasem TV Nova)

Láska k Aleně (Simona Lewandowska) je to jediné, co Irenu ještě drží nad vodou a dává ji naději, že zvládne cokoliv. Střípky mozaiky jí konečně začnou dávat smysl, když se stane něco, co veškerou naději opět zadupe do země…

Ukrytý Kamil (Robin Ferro) ztrácí nervy, je třeba jednat. Situaci naštěstí opět vezme do rukou Martinova (Kryštof Bartoš) babi Marie (Regina Rázlová) a společně s Arne Pulkrábem (Tomáš Töpfer) začne hrát hru, jejíž cílem je zmást nepřítele. Ale opravdu se jim to povede? Přechytračí gestapo?

Už zítra na Nově nebo VOYO!

Zdroj: redakce, TV Nova, Instagram

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů