9.8 C
Prague
Čtvrtek, 25 dubna 2024, 4:04
- Reklama -
DomůLifestyleKristýna se ve Zlaté labuti pokusí o potrat. Pomoc znovunalezené mámy odmítá

Kristýna se ve Zlaté labuti pokusí o potrat. Pomoc znovunalezené mámy odmítá

Valerie Horká se konečně přiznala, že je mámou Kristýny. Její odchod však bere mladá žena jako zradu. Už brzy se snad dozví, že důvodem bylo násilí. To nic nemění na tom, že musí mladá prodavačka řešit těhotenství, které vzniklo důsledkem znásilnění ředitelem Bouchnerem.

V dnešním díle se Kristýna pokusí o potrat. Vezmu si k tomu pletací jehlice, což jí akorát způsobí zdravotní problémy. Oporou jí je Valerie, která dlouho tajila, že je její matkou. Jak do toho zasáhne ředitel Bouchner, zatlačí na svou podřízenou? A jak se k celé situaci postaví Irena, bude ona tou, která vše zamete pod koberec? 

Moc dobře ví, že jí Bouchner vydírá. Ví, že má poměr se ženou, což je v této době naprosto nepřípustné. Jejím záměrem stále zůstává, aby si její bratr vzal smrtelně nemocnou Markétu. A tak nechá vyhodit Báru, kterou Petr miluje. 

Eva má o Báru strach (foto: se souhlasem TV Nova)

Jedná se o poslední díly před letní pauzou. Mělo by dojít k převzetí obchodního domu, vrcholem série bude, že se dozvíme, kdo usedne v čele. Vztah mezi Irenou a Alenou se asi nevyřeší, stejně tak mezi Bárou a Petrem. Zajímavá dějová linka s Markétou je teď v pozadí – vypadá to, že zachraňují jejího milence Viktora. 

Na další dobrodružství hlavních hrdinů se můžete těšit už dnes večer!

Zdroj: Zlatá labuť, TV Nova

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů