DomůOsobnostiBrožová prožila několik bezesných nocí. Šlo o miliony

Brožová prožila několik bezesných nocí. Šlo o miliony

Několik bezesných nocí prožila herečka a dnes už i producentka Kateřina Brožová. Po streamových projektech i divadelních představeních, si totiž na svá bedra vzala hodně velké sousto. Velký charitativní koncert, který z Obecního domu přenášela Česká televize. Ale podařilo se! Vybraly se totiž zhruba tři miliony korun v rámci galakoncertu Slunce svítí všem.

Večerem Kateřina Brožová provázela spolu s kolegou hercem Markem Vašutem a během programu vystoupily hvězdy jako: Štefan Margita, Radim Schwab, Bohuš Matuš, Marian Vojtko Michal Malátný, Michal David, Ilona Csáková, Monika Bagárová, Ondřej Ruml a nechyběl ani velký smíšený sbor pod vedením Dalibora Kaprase. 

„Na koncertě jsem pracovala více než rok. Rozhodla jsem se uspořádat benefiční koncert ve velkém stylu tzn. ve spolupráci s Českou televizi a Obecním domem tak, aby se problematika postižených lidí více zviditelnila a dostala k veřejnosti. O to více si vážím pomoci všech a přispění ze strany dárců, protože dobře vím, jak těžké je dnes na cokoli sehnat peníze. A zviditelnil se i domov a nadační fond Slunce pro všechny, který existuje už od roku 2002 a byl založen manželi Dvořákovými,“ svěřila se  Kateřina Brožová, které několik nocí téměř nespala a provázel ji velký stres.

Má to smysl!

Potvrdila, že šlo o opravdu velký projekt. „Modlila jsem se, aby vše klaplo jak má, a když k tomu máte ještě přímý televizní přenos, je to prostě stres. Ale vyplatilo se to,“ svěřila se Brožová. 

Podařila se vybrat hodně slušná částka. „Výtěžek půjde na podporu projektů fondu a já se těším, že budeme pomáhat i nadále. Má to smysl, zvlášť v dnešní době,“ dodala Brožová, která chystá i další prestižní projekty, o kterých zatím nechce z pověrčivosti mluvit.

Kromě toho se stará roky o milované koně včetně těch, které by bez její pomoci už dávno nežily a ve volném čase relaxuje rybařením. Ryby chytám, ale zase je zpět pouštím. Neměla bych to srdce jim ublížit,“ dodala Kateřina Brožová. 

Zdroje: redakce, René Kekely

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů