17.3 C
Prague
Čtvrtek, 2 května 2024, 10:05
- Reklama -
DomůLifestyleDana Batulková prozradila, že svatba s Prachařem byla neplatná. Mohla za to...

Dana Batulková prozradila, že svatba s Prachařem byla neplatná. Mohla za to chyba v papírech

Krásná herečka Dana Batulková prožila několik let po boku Davida Prachaře, který teď pečlivě trénuje na vystoupení ve StarDance. Když si našel mladší Lindu Rybovou, byla to zrada století. Sokyně v lásce se prý nesmířily dodnes. Co ale o jejich manželství Batulková prozradila?

Jindy stydlivá Dana Batulková se nechala přemluvit, aby dorazila na rozhovor do show 7 pádů Honzy Dědka. A prozradila tam hned několik tajemství! Moderátor se jí hned na úvod zeptal, jak se jmenuje. A ona už moc dobře věděla, kam tenhle lišák míří!

Tatínek jí vybral jiné jméno

Všichni jí znají pod jménem Dana, ve skutečnosti jí ale tatínek dal jméno Danuše. Dříve se příliš neřešilo, co přesně je v papírech, a tak se jako Dana také vdala. Jenže sňatek pak prý neplatil! Jak to řešila, to už neprozradila. Jisté však je, že se s tím museli pojit velké nepříjemnosti a spousta papírování.

Svěřila se však, že složitě potřebné papíry měnila – a tak to asi dopadlo dobře. Jenže jen na pár let. Pak přišla Linda Rybová, aby své nejlepší kamarádce manžela přebrala. Minimálně takhle to vnímala veřejnost a na dlouhé roky plachou Rybovou všichni odsoudili.

David Prachař se na tvrdou dřinu těší (foto: se souhlasem České televize)

Velké odsouzení

Dokonce jí od žen chodily nenávistné dopisy, ve kterých jí slibovaly, že to má spočítané. „„Ženy, které jsem nikdy neviděla a ony mě také ne, mi psaly ohavné dopisy. Že jsem prototyp něčeho, co jim zničilo život. Sdělovaly mi, že od nich muž odešel přesně kvůli tomu druhu ženských, jako jsem já. Těch, co vypadají, že neumí do pěti počítat, a přitom mají všechno spočítané. Nikdy jsem nepochopila, co mám mít spočítané,“ řekla.

Ve skutečnosti porodila Prachařovi tři děti, jsou spolu více než 20 let a zdá se, že jim to klape na jedničku. I rodiny se nakonec smířily – minimálně děti. Jakub Prachař prý nemohl tátovi dlouho zapomenout, že odešel. Batulková s Rybovou spolu sice na víno asi nepůjdou, ale snad už je netrápí po těch letech nenávist…

Zdroj: FTV Prima, expres.cz, blesk.cz

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů