6 C
Prague
Sobota, 20 dubna 2024, 8:04
- Reklama -
DomůZajímavostiPutin je produkt sovětského systému. Pro tyto komunisty nemá život žádnou cenu

Putin je produkt sovětského systému. Pro tyto komunisty nemá život žádnou cenu

/KOMENTÁŘ/ Bylo to odporné barbarství, které ukazuje, kam až jsou Putin a jeho banda ochotni zajít ve své nenávisti k Ukrajině. Kachovská přehrada byla vyhozena do povětří a zaplavila široké okolí. Podle všeho se jedná o teroristický čin Ruské federace.

Jako nejpravděpodobnější varianta se jeví ta, že ruští ženisté nedopatřením odpálili nálože v přehradní hrázi, které tam už předtím umístili, dřív, než bylo plánováno. To však nijak nezmenšuje vinu Moskvy.

Je rovněž odporné, že ruská armáda odpálila stovky raket na evakuující se lidi před velkou vodou, přičemž někteří zahynuli a další byli zraněni. To je neomluvitelné porušení mezinárodního práva a těžký válečný zločin.

Produkt sovětského systému

Kreml rovněž svým podlým činem připravil stovky tisíc lidí o pitnou vodu. To, že bude odstřižen od hlavního vodního zdroje i okupovaný Krym, na celé záležitosti nic nemění. Putin jako bývalý důstojník KGB je totiž produktem zločinného sovětského systému, a jeho myšlení se nezměnilo. Stejně tak to platí pro jeho okolí. Pro tyto komunisty nemají osudy lidí žádnou cenu, a to, že někde nebudou mít pitnou vodu, je absolutně nezajímá. Tento argument proto nelze brát jako obhajobu nynějšího ruského vedení.

Nejsou civilizovanou zemí

Proto je potřeba ještě více pomáhat Ukrajině. Jsme rádi, že vláda České republiky v souvislosti se zničením Kachovské přehrady poskytne této těžce zkoušené zemi další pomoc, když jí pošle cisterny na pitnou vodu, záchranné kruhy a čerpadla na odčerpání vody ze zatopených míst. Celkově je potřeba zesílit podporu napadené Ukrajině a to včetně dodávek těch nemodernějších a nejúčinnějších zbraní ze Západu. Tento neomluvitelný skutek je také dalším důkazem toho, že putinovské Rusko se vyloučilo ze společnosti civilizovaných zemí. Svobodní Rusové proto odsuzují tento hrozný válečný zločin Ruské federace, požadují dopadení a spravedlivé potrestání viníků.

– autorem komentáře je předseda Svobodných Rusů Vitalij Ginzburg –

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů