9.1 C
Prague
Pátek, 19 dubna 2024, 2:04
- Reklama -
DomůLifestyleGránský slaví v Turecku první narozeniny syna. Dohání ztracené chvíle

Gránský slaví v Turecku první narozeniny syna. Dohání ztracené chvíle

Je to už rok, co se herec David Gránský stal milujícím tatínkem. Jako manžel optičky Nikoly jenom září. Svou rodinu miluje nadevše, a tak se rozhodl, že zbytek léta stráví pouze s nimi. Stranou muselo jít i natáčení ZOO.

Do Turecka vyrazil i s rodinou Patricie Pagáčové, kde si užívají krásné chvíle. Není to tak dávno, co Gránský oznámil pauzu v ZOO. Diváci se tak zřejmě budou muset nějaký čas obejít bez hlavního hrdiny Alberta Poláka. 

Gránský je v českém šoubyznysu takřka symbolem spokojeného rodinného života. Manželku si bral na desetileté výročí a vypadá to, že jim to klape na jedničku. Nikdo se tak nemůže divit, že dal přednost rodině. „Já si teď dám takovou pauzičku od natáčení seriálu ZOO, na tři měsíce zmizím z obrazovek. Je to i z toho důvodu, abych se mohl věnovat rodině, protože za těch pár měsíců, co je malej na světě, tak mám pocit, že mi to hrozně utíká,“ řekl letos v dubnu. 

David Gránský a Michaela Pecháčková v seriálu ZOO (foto: se souhlasem FTV Prima)

A tak je jasné, že nejlépe se ztracené chvíle dohání u moře. Jen aby si nakonec neřekl, že je mu bez práce lépe! Kdo by pak platil účty… Přeci jen vlastní manželé nový dům za Prahou, který si nějakou tu korunu žádá.

Jeho manželka sice vlastní optiku v pražských Dejvicích, je ale jasné, že teď se potřebuje věnovat primárně mateřským povinnostem. Přesto je na sociálních sítích často vidět, že pracuje i po nocích. Gránský má doma evidentně hotový poklad!

Zdroj: seriál ZOO, Instagram, ahaonline.cz

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů