5.1 C
Prague
Čtvrtek, 25 dubna 2024, 12:04
- Reklama -
DomůLifestyleJahodový úplněk bude plnit tajná přání. Je šance získat peníze i nové...

Jahodový úplněk bude plnit tajná přání. Je šance získat peníze i nové bydlení

Červnový úplněk, kterému se říká také jahodový, nastane už v neděli 4. 6. 2023 v 5:41. Přinese nečekanou finanční hojnost, pro některé také přichází změna bydlení. Podívejte se, co v tento magický den čeká právě vás!

V astrologii je Měsíc spojen s emocemi, intuicí a citlivostí. Během úplňku je jeho energie na vrcholu, což může vést k většímu projevu emocí a intenzitě v různých oblastech života. Někteří astrologové také věří, že úplněk přináší větší jasnost a osvícení, které nám umožňuje nalézt rovnováhu a dosáhnout osobního růstu.

Jelikož se každý člověk narodil pod jiným astrologickým znamením, vlivy úplňku na jednotlivé lidi se mohou lišit. Někteří lidé mohou pociťovat zvýšenou emocionální citlivost, intenzitu vztahů nebo vnitřní napětí, zatímco jiní mohou vnímat úplněk jako čas kreativity a projevu svých emocí.

Co přináší pro jednotlivá znamení příchozí úplněk ve znamení Střelce? To je znamení odvážné, ochotné riskovat i milující. Přesto se teď budou řešit především finance.

Beran (21. 3. – 19. 4.)

Budete se cítit energičtí a odhodlaní přijmout nové výzvy. Mějte však na paměti, že se vyplatí zvolnit tempo a nepřehánět to. Dejte si pozor na přílišné impulzivní reakce a snažte se najít rovnováhu mezi svými ambicemi a potřebami okolí.

Býk (20. 4. – 20. 5.)

Tento úplněk vám může přinést větší jasnost ohledně vašich hodnot a priorit. Možná budete chtít přehodnotit některé aspekty svého života a zaměřit se na to, co je pro vás skutečně důležité. Buďte otevření novým perspektivám a připraveni na pozitivní změny.

Blíženci (21. 5. – 20. 6.)

Během tohoto úplňku se mohou zvýšit vaše komunikační schopnosti. Je vhodný čas na vyjadřování svých myšlenek a pocitů. Buďte však opatrní, abyste nedocházelo k přehnanému mluvení nebo nepřesnému sdělení. Dbejte na jasnost a snažte se naslouchat i druhým.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Tento úplněk může přinést zvýšenou emocionální citlivost a potřebu hlubšího porozumění svým emocím. Buďte si vědomi svých emocí a snažte se najít rovnováhu mezi péčí o sebe a péčí o druhé. Doma si vytvořte bezpečné prostředí, které podporuje vaši pohodu.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Tento úplněk vám může přinést větší sebevědomí a odhodlání prosadit se. Mějte však na paměti, že úspěch a uznání nejsou všechno. Buďte vstřícní k ostatním a pamatujte na důležitost týmové spolupráce. Vaše kreativita a charisma mohou být v této době obzvláště silné.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Během tohoto úplňku se můžete cítit motivováni ke zlepšování a zdokonalování. Zaměřte se na detaily a práci na vylepšování svých dovedností. Buďte však opatrní, abyste nedovolili, aby perfekcionismus bránil vašemu pokroku. Naučte se také relaxovat a dávat pozor na své zdraví.

Váhy (23. 9. – 22. 10.)

Tento úplněk může přinést větší vyváženost a harmonii do vašich vztahů. Je vhodná doba na vyřešení nedorozumění a vyjasnění konfliktů. Snažte se nalézt rovnováhu mezi svými potřebami a potřebami druhých a pracujte na posilování zdravých vztahů.

Štír (23. 10. – 21. 11.)

Tento úplněk vás může povzbudit k hlubšímu pohledu na svou vnitřní pravdu a skryté aspekty svého života. Může se objevit intenzivní emocionální zážitek a touha po osobním transformaci. Věnujte čas sebepoznání a uvolnění starých emocionálních vzorců.

Střelec (22. 11. – 21. 12.)

Během tohoto úplňku se může vaše touha po poznání a objevování nových horizontů ještě více projevit. Je vhodná doba na rozšíření svých obzorů a zaměření se na osobní růst. Buďte otevřeni novým zkušenostem a příležitostem, které se vám nabízejí.

Kozoroh (22. 12. – 19. 1.)

Jahodový úplněk může přinést zvýšenou vytrvalost a odhodlání dosáhnout svých cílů. Buďte si vědomi svého potenciálu a věnujte se dlouhodobým plánům. Pamatujte však na důležitost rovnováhy mezi prací a odpočinkem, abyste si udrželi fyzickou a emocionální pohodu.

Vodnář (20. 1. – 18. 2.)

Tento úplněk může přinést větší důraz na vaši individualitu a touhu po svobodě. Můžete se cítit motivováni inovovat a hledat nové způsoby řešení problémů. Buďte však ohleduplní k potřebám ostatních a hledejte způsoby, jak svou kreativitu sdílet s lidmi kolem vás.

Ryby (19. 2. – 20. 3.)

Během tohoto úplňku se můžete cítit více spojení se svými emocemi a intuicí. Je vhodná doba na projev kreativity a soucitu ke druhým. Umožněte si odpočinek a regeneraci, abyste si udrželi emocionální a energetickou rovnováhu.

Zdroj: astrology.com, horoscope.com

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů