14.2 C
Prague
Pátek, 26 dubna 2024, 1:04
- Reklama -
DomůLifestyleKrutá rána pro Báru Mlejnkovou: Za výhru v Survivoru chtěla kupovat zásnubní prstýnek,...

Krutá rána pro Báru Mlejnkovou: Za výhru v Survivoru chtěla kupovat zásnubní prstýnek, místo toho jí doma čekala nevěra 

Pokerová hráčka Bára Mlejnková se v Survivoru zapsala do dějin především hádkou s Karolínou Krézlovou, která jí stála místo v soutěži. Ani po návratu to však neměla jednoduché. Místo zásnub se dozvěděla, že její partnerka Veronica Biasiol má už několik měsíců jiný partnerský vztah. 

V pořadu Survivor After Bára Mlejnková přiznala, že za výhru chtěla koupit zásnubní prstýnek a zaplatit svatbu. Dokonce vtipkovala, že asi bude muset začít hrát znovu poker, aby na svatbu vydělala. A to po návratu opravdu udělala. 

Byla nemile překvapená, když zjistila, že jí její partnerka podvádí. A to už celých deset měsíců s dívkou jménem Alice.

„Strašně se za to stydím a beru to jako své osobní selhání. Musíme si to s Bárou vyřešit,“ nechala se slyšet Biasiol. Jenže dotyčná Alice jí do toho trochu hází vidle. „Lidi, nemusí vám být mě líto. Já vím sama, jak to bylo a vím, kde je pravda pravdoucí. Kdybych chtěla, tak si všichni sednete na zadek z toho, jaká jsem byla ‚desetiměsíční berlička.‘ Ale nechám si to pro sebe. Nejsem had,“ napsala na své sociální sítě.

Momentálně je dvojice znovu šťastná. Zřejmě se snaží napravit staré chyby. Je ale jasné, že kdyby si Biasiol neužívala jinde, možná už by dnes měla na ruce blyštivý kámen. Skutečně je to ale něco, co teď mladá influencerka chce? 

Bára už by se takřka viděla jako máma, Veronica ale řídí svou firmu a buduje kariéru. A je v tom skvělá, tak proč to kazit? 

Jak dobře se asi dámy nají ze slepovaného talíře? Není to totiž poprvé, co se Veronica zakoukala do jiné ženy. Když se loni v létě dvojice rozešla, Biasiol se měla zakoukat do jiné. Poučí se někdy vůbec?

Člověk se nemůže zbavit přesvědčení, že to Bára bere o něco vážněji…

Zdroj: TV Nova, Instagram

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů