DomůLifestyleChyby v seriálu Ulice: Tohle si tvůrci za rámeček nedají

Chyby v seriálu Ulice: Tohle si tvůrci za rámeček nedají

Vzhledem k tomu, že se seriál vysílá už 18 let, je pochopitelné, že se čas od času objeví nějaká ta chyba. Co ale diváky u televizních obrazovek už opravdu rozčiluje?

Největším letošním „failem“ se už v září stala Vilma Nyklová, která si poležela v nemocnici bůh ví jak dlouho. Diváci se oprávněně rozčilovali, že takhle dlouho by jí tam nikdo nenechal – to už by musela mít jiné onemocnění.

Na druhou stranu jsou u starších lidí takové úrazy nebezpečné a lékař může mít pro hospitalizaci důvod. Celá tahle dějová linka ale vyvolala spekulace, zda se v seriálu Ulice nechystá Vilmin konec.

Aneta Krejčíková je v seriálu už od začátku (foto: se souhlasem TV Nova)

Žilková vyměnila Brodskou

Pamatujete si ještě na rok 2005, když herečka Tereza Brodská musela na operaci se zády a vyměnila se s Veronikou Žilkovou? Ženy si sice vůbec nejsou podobné, ale nikdo si ničeho nevšiml. Dokonce si tehdy před kamerou vyříkaly, jak to má Veronika s Jordánovými pár týdnů vést.

Všichni se tvářili, že se nic neděje, jen občas podotkli, že Bára Jordánová vypadá tak trochu jinak. Šlo o první velkou výměnu hereček v takovém seriálu, bohužel měla tehdy Brodská zdravotní problémy v době, kdy se bez ní seriál neobešel. Když si to ale dnes pustíte, působí to zkrátka kuriózně a dalo se to určitě vyřešit lépe.

Divoké párty za kamerou i před ní

V dobách, kdy Brodskou měnila Žilková, také puberťáci v Ulici běžně kouřili a pili. Dnes už by si takový příklad mládeži nikdo na televizní obrazovky dát nedovolil, tehdy to ale byl jakýsi výraz nevybouřeného mládí – a bylo to vlastně normální. Tereza Jordánová, kterou hrála Patricie Pagáčová, se v Ulici opila už ve čtrnácti letech.

Mimochodem, jinak tomu nebylo ani mimo kamery. Jakub Štáfek nedávno v podcastu Hype-Cast prozradil, že divoké párty byly na denním pořádku a občas nechybělo i něco ostřejšího. Štáb o tom prý nic nevěděl a často chodila omladina z párty rovnou na plac. Rodiče museli být nadšení!

Lumír a znásilnění

Jedním ze stěžejních bodů vztahu Lumíra a Světlany bylo na začátku seriálu znásilnění. Ačkoliv mladá žena nechtěla, Lumír Nykl si zkrátka vzal, co chtěl. I přesto je tvůrci za pár let spojili zpátky dohromady a zdálo se, že Světluš na všechno zapomněla.

Čekali spolu rodinu, měli svatbu a v seriálu to vypadalo, že k sobě zkrátka patří. Mohli bychom namítat, že odpouštět je lidské, tohle byl ale trochu výsměch pro všechny oběti sexuálních trestních činů, které si s sebou dodnes nesou hrůzné vzpomínky.

Zdroj: redakce, TV Nova, Facebook

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů