DomůLifestyleSeriál Eliška a Damián je čím dál lepší. Ale už je to...

Seriál Eliška a Damián je čím dál lepší. Ale už je to jedno

Seriál Eliška a Damián představil na televizních obrazovkách už svůj čtvrtý díl, uživatelé placené platformy Prima Plus jich viděli dokonce už pět. A vůbec to není špatné! Ale záleží na tom ještě?

Seriálu uškodila jedna pofidérní scéna na začátku – a už se to s ním veze. Emma Smetana se stala vhodným terčem pro kritiku všeho druhu. Ačkoliv někdy zkrátka neoprávněně. Že se někomu nelíbí její hraní? Nebo vzhled? Vyjadřování? Život? Jeden vlas na hlavě?

Není to konference jaderných fyziků

Naděje, které televize Prima vkládala do seriálu, který je zkrátka jiný, už takřka umřely. Seriál Eliška a Damián totiž získal zvláštní nálepku – když se vám líbí, nesmíte to říct. Přitom v dalších dílech nejde o nic jiného, než o lásku, trochu bizarní zápletku a problémy krachující marmeládovny. O kolik je takový příběh slabší než všechny Ulice, Ordinace a ZOO světa?

Ve všem jde o jednoduchý příběh, u kterého si má divák odpočinout. Není to zrovna konference jaderných fyziků. Přesto se veškerá kritika letošního podzimu snesla právě na Primu. A ne poprvé. Totéž zažívala u seriálu Dobré zprávy. Tady ale mají zlí jazykové o jeden důvod navíc – Emmu.

Proč se nemluví o těch dalších?

Ta svým hereckým uměním sice zřejmě moc nevyniká (neumíme to posoudit, neučíme na konzervatoři), zároveň ale svým výkonem ani nikoho neuráží. Je chladná, odměřená a přímá – zhruba taková, jakou ji známe obvykle.

Tak proč už seriálu nikdo nedá šanci? Protože si vytáhnul černého Petra. Nálepku projektu, který nestojí za nic. Proč nikdo neoceňuje výkon Jana Komínka? Nebo Anny Dvořákové? Ta je naprosto famózní a skrývá neskutečný talent. Proč se nemluví o tom, jakou jiskru má Hanka Drozdová? Jak nádherná je ve svém věku Míša Kuklová? Je to trochu škoda…

Zdroj: redakce, FTV Prima, Facebook

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů