DomůLifestyleEva Burešová chce dát výpověď ze ZOO. Bude věštit a stavět domácí...

Eva Burešová chce dát výpověď ze ZOO. Bude věštit a stavět domácí oltáře

Jedna z hlavních hvězd seriálu ZOO toho má v poslední době zřejmě až na hlavu. Dokonce přiznala, že se potýká se syndromem vyhoření. A není divu. Natáčí, jezdí po koncertech, pomáhá druhým a do toho vychovává dva syny. Na Primě jí to prý ale rychle vysvětlili!

Na televizních obrazovkách je Eva Burešová idolem pro mladé. V poslední době si už ale někteří říkali, jak to vlastně zvládá. Má dva malé syny, dům, psa, natáčí seriál ZOO, hraje v muzikálu Bodyguard, vydává vlastní merch, pomáhá týmu kolem aplikace Nepanikař. Její partner Přemek Forejt přitom tráví tři až čtyři dny v týdnu ve své restauraci v Olomouci. Dá se tohle vůbec zvládnout?

Na pokraji sil

Herečka tak vymyslela, že se na všechno vykašle a otevře si krámek s věšteckými kartami a krystaly. Je totiž milovnicí duchovna, doma má vlastní oltář a miluje bylinky. „Chtěla jsem odejít od všeho. Řekla jsem, že budu doma, otevřu si krám a budu prodávat tarotky a šutry a bude mi dobře. A tak jsem to oznámila na Primě a oni mi vysvětlili, že to přeci nejde,“ svěřila se v pořadu Showtime.

Jenže to je pro Primu pochopitelně velmi nevýhodné. Když Eva Burešová ze seriálu ZOO zmizela, diváci byli nešťastní. Dokonce se v poslední době proslýchá, že s ní televize počítá do dalšího seriálu. Už ve Slunečné měla obrovský úspěch.

Eva Burešová hraje v seriálu ZOO chůvu Viky Janečkovou (foto: se souhlasem FTV Prima)

Tlak médií je na herečku v poslední době zřejmě příliš. Není divu, že by nejraději od všeho utekla někam hodně daleko. Forejt prozradil, že je jeho Evička hodně citlivá a všechno si bere. Že by opravdu pověsila kariéru na hřebík?

Zdroj: redakce, FTV Prima, Instagram, blesk.cz

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů