DomůOsobnostiZlatá labuť: S tímhle chováním by byla Ester dávno mrtvá, mají jasno...

Zlatá labuť: S tímhle chováním by byla Ester dávno mrtvá, mají jasno diváci

Takové vyvrcholení hlavní zápletky! V seriálu Zlatá labuť se zřejmě ukázalo, že číšník Jakub měl dobrý důvod, aby si všichni mysleli, že vraždila Irena. Prozradí ho maličký detail, který odhalí právě Alenka. To ale není jediné. Ester se rozhodla, že bude bojovat a pomstí smrt svých rodičů. Jenže nepřijde přitom o život sama?

Na chvíli Irena Mašková zapomněla, že přišla na důležitou stopu. Ale opravdu pomůže odhalení pravdy k tomu, aby se zachránila? Zdá se, že si Gruber už dávno viníka vybral. Na jeho chování mají ale diváci jasný názor.

Alenka odhalí pravdu

Zdá se jim, že se do Evy opravdu zamiloval a rozhodl se, že ji bude chránit. Opravdu by se ale velitel pravdy takto rozněžnil? A co se stane, když se mistr Pulkráb rozhodne, že se obětuje pro Evu, kterou byla odvedena? Povede se Záhořovi konečně dostat Kamila přes hranice?

Ti, kteří koukají na Voyu, už ví, že se všechno pěkně zamotá. Kamil má svou hlavu a všem do toho zase hodí vidle. Navzdory svému chování se ale nakonec zachová jako hrdina. Martin zahodí svou hrdost a půjde prosit ke Gruberovi. Jeho manželka má však na Evu jasný názor. A Alence dojde, kdo je vrah.

Jakub podrazí každého, kdo se mu postaví do cesty (foto: se souhlasem TV Nova)

Pravda bude odhalena

Její Jakub byl zřejmě natolik rozhořčený její láskou k Ireně, že se rozhodl Maškovou zničit. Nepomohlo ani to, že za něj zaplatila dluhy a pomáhala mu. Jakub se nebojí hodit klacky pod nohy každému, kdo se jen objeví v jeho blízkosti. A necítí ani trochu vinu. Bude to nakonec vylité kafe, které dopomůže k tomu, aby byla pravda odhalena. Jenže bude ji někdo vůbec chtít slyšet?

Poté, co do Zlaté labutě přibude busta Adolfa Hitlera, se Ester rozhodne, že pomstí smrt svých rodičů. Před zraky všech ji rozbije. Bude jí to stát život? Zaplatí cenu nejvyšší? Nebo jí znovu pomohou hodní lidé kolem? Diváci se na sociálních sítích nechali slyšet, že už je Ester neskutečně rozčiluje. Podle nich se chová tak, že ohrožuje všechny ostatní a je jí to vlastně jedno. A dokonce jsou někteří přesvědčeni, že by v době druhé světové války byla jako Židovka už dávno mrtvá.

Zdroj: redakce, TV Nova, Facebook, VOYO

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů