DomůLifestylePoslední díl Táty v nesnázích byl doják: Nový seriál na obrazovkách končí

Poslední díl Táty v nesnázích byl doják: Nový seriál na obrazovkách končí

Diváci byli z nového seriálu Táta v nesnázích v hlavní roli s Martinem Pechlátem naprosto nadšení! Přesto se dočkali jen šestnácti dílů. Na Voyu už se další neobjeví, v televizi poběží ještě dva.

Televize Nova měla v plánu jen šestnáct dílů, v poslední době dokonce vysílala dva za sebou. Zdálo se, že je to kvůli sledovanosti, ale zřejmě si dělala ve vysílání prostor na novou reality show Big Brother. Ta poběží dokonce i na Vánoce.

Neustál seriál konkurenci?

Seriál Táta v nesnázích byl diváckou jedničkou a porazil tehdy v sobotním čase historickou pohádku Eliška a Damián. Jenže ta byla pak nahrazena kriminálkou Zákony vlka a to už neměl Pechlát šanci. Když do toho přišla ještě soutěž StarDance, bylo v podstatě vymalováno. Přesto si to své diváky našlo a jistě by koukali i dál.

Martin Pechlát bude mít těžký úkol – musí zvládnout tři dcery! (foto: se souhlasem TV Nova)

Příběh o tátovi a třech dcerách měl spád a je ho škoda. Nepochybně to bylo příjemným odlehčením mezi příběhy o druhé světové válce a unesených Češkách v Pákistánu.

Další týden ještě poběží v televizi dva díly seriálu Táta v nesnázích, kde se v podstatě uzavřou všechny příběhy a 25. 11. 2023 bude Nova v sobotu večer vysílat film Mumie. Za ní bude následovat film San Andreas.

Zdroj: redakce, TV Nova, VOYO

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů