4.2 C
Prague
Pátek, 26 dubna 2024, 10:04
- Reklama -
DomůLifestyleTáta v nesnázích: Bez Dorky je to báječný seriál

Táta v nesnázích: Bez Dorky je to báječný seriál

Nový seriál Táta v nesnázích vypadal v prvním díle jako reklama na alkohol. Krásná Dorka, kterou si zahrála Petra Hřebíčková, vypila tolik vína, že i na Moravě už mají málo. S Petrem Horou se ale rozešli, a tak konečně došlo na rodinný seriál, ve kterém není o drama nouze. Přesně to, co si tenhle formát zaslouží!

Petra Hřebíčková je fantastická herečka, o tom není pochyb. Role divoké Dorky ji sedla jako ulitá. Jenže do rodinného seriálu, který si chcete pustit v sobotu večer, to nebylo ono. Každá romance má svého záporáka, tady to byla alkoholička Dorka.

Seriál spojuje generace napříč

„Dobrý rodinný seriál je takový, který vychází ze života jaký je a mezi všemi jeho starostmi hledá a nachází také hodně radostí. Díky tomu diváci ví, že se jich seriál týká a zároveň v něm najdou odpočinek po dlouhém dni v práci. Ideální je, když se před obrazovkou sejde celá rodina a každý cítí zastání v některé z postav. Myslím, že diváci ocení, když jim seriál dává možnost uvědomit si i některé vlastní vrtochy a zasmát se jim. Táta v nesnázích takový je,“ říká kreativní producent TV Nova Lukáš Borovička. Podle něj právě seriál Táta v nesnázích spojuje světy dvou generací. Přesně tak, jak to dělal Pan profesor, ve kterém zazářil Vojtěch Dyk a Beáta Kaňoková.

Diváci se mohou těšit i na Petru Hřebíčkovou (foto: se souhlasem TV Nova)

Na place bylo veselo

Pohoda, která ze seriálu čiší, byla i na place. „Nikdy jsem asi nebyla součástí tak dlouhého projektu, kde bych s jeho herci zažívala tak krásné a zábavné situace. Martin nám všem od začátku nabídl přátelský vztah a jako kolegy, člověka a herce si ho moc vážím. Byl
k nám mimořádně vstřícný. Stejně tak to mám se seriálovými sestrami. Staly se z nás dobré kamarádky a je to jako bych s nimi prožila kus života. To, že nám to bude dobře jako ségrám fungovat, bylo podle mě jasně cítit už na společném konkurzu, když nás zkusili dohromady. Náhodou je, že s Agátou Kryštůfkovou se známe asi 15 let, ještě ze společného dramatického kroužku. Natáčení v tomhle směru bylo nádherné,“ nechala se slyšet Štěpánka Fingerhutová.

Zdá se, že se ještě můžeme těšit na krásná dobrodružství! Seriál má u diváků úspěch. Konečně něco, co je opravdu vtipné.

Zdroj: redakce, TV Nova, VOYO

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů