DomůLifestyleSeriál ZOO učí děti, že opustit rodinu bez jediného slova je normální

Seriál ZOO učí děti, že opustit rodinu bez jediného slova je normální

Viky Janečková se vrátila ze zahraničí. K překvapení všech jen se synem Péťou, pana soudce nechala v Bruselu. A to má jednoduchý důvod. Sbalil totiž asistentku, se kterou si ještě stihl pořídit další miminko. Přesto, že syn, kterého má s Viky, se na světě sotva rozkoukal. To samozřejmě babička Danuše obrečela, protože předpokládala, že teď už bude vše jen pohádkové. Viky už ale asi ví, kde byl zakopaný pes.

Petr se nikdy netajil tím, že na chůvu svých dětí nenahlíží zrovna vášnivě. Naopak její sestra Alex, to byla jiná kapacita. Zamiloval se do ní až po uši, dokonce nechal stát Markétu Tomečkovou, svou zákeřnou právničku, před oltářem. Červené vlasy, piercing v nose, šílené oblečení – to vše imaginární sestra Viky. Někdo, koho byste k váženému soudci určitě netipovali. I tak jim to klapalo zkrátka báječně. 

Neustál vztah pravdu?

Jenže jen do chvíle, kdy se až příliš rozvášnili, Viky neboli Alex otěhotněla – a musela jít s pravdou ven. To vše už v pokročilém stádiu těhotenství, o kterém Petr sice věděl, vůbec však netušil, že dítě je jeho. Když se to dozvěděl, pochopitelně vyšiloval. A do zahraničí se odstěhoval sám. Pro svou milou se vrátil, ani tak jim to ale naklapalo. 

Zřejmě nemohl překousnout lež, kterou na něj Viky ušila. Představte si, že vůbec nevíte, že ten skvělý sex v noci jste měli s chůvou svých dětí. To všechno zapříčinilo, že se Viky jednoho dne objevila ve dveřích zpátky v Čechách – a lásce byl konec. Nikomu nechtěla nic říct, časem se ukázalo, že si Petr našel jinou, skoro druhou Markétu, jak řekla Viky Mařenkovi. Jelikož má ale ZOO spoustu mladých diváků, je otázkou, zda tam vlastně něco takového patří. Zda by se dnešní mladá generace měla učit, že pokud jim to ve vztahu neklape, je nejlepší možnost zdrhnout, a ještě si udělat dítě někde jinde. 

Lucie a Barbora Černých hrají v ZOO Izy a Tes (foto: se souhlasem Prima FTV)

Petr přichází o svého syna

Viky si samozřejmě nenechá od Petra nic vysvětlit. Jakákoliv komunikace, když už mají to dítě – nepřichází v úvahu. Petr přitom přichází o velmi cenné momenty, kdy se jeho syn začíná poprvé smát, reagovat na své okolí, později se začne pohybovat. Jelikož to určitě dopadne dobře, možná se ukáže, že si to asistentka jen vymyslela, aby si pana soudce udržela. Ale i tak se tyto chvíle vrátit nedají. 

Bývalá chůva má štěstí, že byla s Petrem v Evropské unii, kde její návrat nikdo nekontroloval. Kdyby se totiž vracela z oblasti mimo schengenský prostor, musela by ukázat podepsaný papír i od otce, že může s dítětem hranice jiného státu překročit. A to by pak asi nemohla dělat takovou hrdinku, že je na Petrovi, jak daleko svému synovi bude. Celé to vlastně působí, jakože Robert Urban nemohl začít natáčet hned, a tak tvůrci vymysleli tuhle hloupou zápletku. Kdyby jim dopřáli alespoň kousek štěstí, bylo by na světě lépe. 

Zdroj: seriál ZOO

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů