DomůLifestyleDnes končí seriál Eliška a Damián. O pokračování se podivně mlčí

Dnes končí seriál Eliška a Damián. O pokračování se podivně mlčí

Do seriálu Eliška a Damián vkládalo vedení televize Prima velké naděje. Ale divákům se příběh plný lásky, vášně, intrik a historie nelíbil. A dávali to od začátku dost najevo. Dnes se dočkají fanoušci seriálu posledního dílu. O pokračování se mlčí, přitom už by mělo být natočeno.

Eliška, která vede firmu Marmeliška, byla od začátku dost nevýrazná. Ale takový propadák seriál nebyl. Přesto mu diváci zkrátka nedali šanci. Někteří by nejraději bouchli šampaňské. Robert Urban přitom prozradil, že ještě nedávno natáčeli pokračování. Že by od toho televize ustoupila? Prý už všichni ví, že s tímto příběhem zkrátka šlápli vedle!

Ředitel přiznal propadák

„Poučili jsme se v tom, že musíme nainvestovat víc peněz do některé kamerové techniky, aby to nevypadalo jako televizní inscenace z 90. let,“ řekl například generální ředitel Martin Singer. Naopak Emma Smetana si nechávala pozitivní myšlení. „Všechny nás to moc mrzelo, ta první vlna. Teď je to tak, že se to profiltrovalo, a ti, co se o ten seriál zajímají nadále, jsou ti, co se na něj dívají. Takže každé pondělí přijde strašně moc hezkých zpráv, že lidé viděli další díl. Hodně to prožívají. Asi to má i hodně příznivců. Takže pro mě je ta zkušenost vesměs hrozně hezká,“ řekla v rozhovoru pro iDNES.cz.

V seriálu si zahrála také Emma Smetana (foto: se souhlasem FTV Prima)

Netradiční zápletka diváky nezaujala

Eliška a Damián – to byl romantický příběh s dobrým koncem. V tomto seriálu navíc byli diváci svědky i tajuplného cestování časem. Hlavní postava Eliška, kterou hrála Emma Smetana, žila v současnosti, ale Damián, kterého hrál Robert Urban, pochází z roku 1758. Díky elixíru začal Damián cestovat časem a čím dál tím častěji se setkával s Eliškou. Mezi oběma vznikly sympatie.

„Já hraji šlechtice, a to skýtá spoustu hezkých příležitostí vzít díky své postavě diváky do šlechtických budoárů, zámků a dalších krásných prostředí, takže v tomto ohledu je to rozhodně zajímavé, ale hlavně je to příběh o velké lásce. V seriálu mám na sobě krásný, ale náročný filmový, historický kostým, a navzdory tomu se v něm celkem hezky pohybuje,“ prozradil už na začátku vysílání Robert Urban. Teď možná lituje, že kvůli novému seriálu odešel z divácky úspěšného seriálu ZOO.

Zdroj: redakce, Prima FTV, aktualne.cz, iDNES.cz

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů