11.6 C
Prague
Čtvrtek, 25 dubna 2024, 4:04
- Reklama -
DomůLifestyleSeriál ZOO: Viky se stává otravnou a vypočítavou. Filip doplatí na svou...

Seriál ZOO: Viky se stává otravnou a vypočítavou. Filip doplatí na svou vstřícnost

Tomu ale říkáme domluva! Soudce Petr Kříž chtěl odjet na pracovní cestu, ale jeho současná partnerka Ester se neumí postarat o tři děti. A tak ho nenapadlo nic lepšího, než zavolat své bývalé partnerce Viky, aby je pohlídala. Ta sice kývne, ale nakonec to vypadá, že o práci přijde její současný partner Filip.

Ten totiž vymyslel skvělý plán, jak vše zvládnout. Pomůže sousedka Jeřábková, Danuše i Raul – bůh ví proč, protože ten nemá s touhle rodinou nic společného.

Snad jen, že se zamiloval do Danuše. Nikdo se nepodivuje nad tím, že Viky zcela bez mrknutí svěřuje dítě sousedce, se kterou se ještě nedávno handrkovala o půjčené peníze. Vlastně dá Viky malého Péťu každému, kdo si o ně jen řekne.

Děti Viky milují (foto: se souhlasem FTV Prima)

Dělá ta Viky vůbec něco?

A divák se ptá marně proč. Zatímco Filip lítá pro Sofii, Bena a zařizuje hlídání pro malého Péťu (ačkoliv ani jedno tohle dítě není jeho), Viky má doma pohodičku. Asi šije – nebo vymýšlí návrhy? Nezdá se, že by se zrovna předřela. Filip jí chce pomoct, aby si plnila svoje sny. Ale myslí také na ty svoje?

Zdá se, že jen odmítá lukrativní zakázky, aby byl Viky k dispozici, ohrožuje svou práci, aby si Petr budoval kariéru soudce a udělá vše pro Viky, která toho už dost zneužívá. Kromě toho, že na ní není vůbec nic zábavného, je ještě otravná. Všichni kolem ní chodí po špičkách, aby se náhodou nenaštvala. Jak dlouho tohle může ještě fungovat? A baví to vlastně někoho?

Zdroj: redakce, seriál ZOO, Instagram

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů