22 C
Prague
Čtvrtek, 2 května 2024, 7:05
- Reklama -
DomůLifestyleBurešová přiznala, že kritiku na sítích nese těžce. Přemýšlí, jestli nebude raději...

Burešová přiznala, že kritiku na sítích nese těžce. Přemýšlí, jestli nebude raději prodávat foťáky

Herečka ze seriálu ZOO Eva Burešová je jednou z nejsledovanějších mladých celebrit u nás. Byla to postava Týny Popelkové, která jí pomohla do českého šoubyznysu. Velká sláva s sebou však nese i negativa. A teď přiznala, že sociální sítě už jsou pro ni někdy velké sousto.

Negativní komentáře jí nutí přemýšlet, zda se z veřejného dění nestáhne úplně. Dokonce už má vymyšlenou novou profesi – prodávala by na vesnici fotoaparáty. Focení je její velkou vášní.

Krátce po porodu druhého syna Tristana Williama se vrátila na natáčení seriálu ZOO, odjela své vlastní turné a ještě nazkoušela muzikál The Bodyguard. Hlavní roli v tomto projektu označuje za svou životní roli. Momentálně jí mohou diváci vídat v roli Viky Janečkové v seriálu ZOO.

Evu mrzelo, že se VIky po porodu změnila. Už není tak bláznivá. Proto uprosila scenáristy, aby Viky zase napsali trochu „psycho“!

Je hodně vidět, což znamená, že se o ní zkrátka mluví. Lidé kritizují její oblečení, role, písně i úsměv. Občas je toho na mladou ženu už zkrátka příliš. Velkou oporou je jí partner Přemek Forejt, který je ukázkový otec. Stará se nejen o jejich společného syna, ale také o Nathaniela, kterého má Eva z předchozího vztahu s hudebníkem Michaelem Krásným. Vztah ale nevydržel, když dal novopečený otec přednost kariéře v Americe.

Štěstí našla až u svého kuchaře. Tak snad tu pro svou milovanou bude i nadále! Kdyby Eva zmizela z hereckého světa, byla by to rozhodně škoda.

Zdroj: Instagram, Ženy na síti

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů