15.1 C
Prague
Pátek, 3 května 2024, 11:05
- Reklama -
DomůLifestyleBrzobohatý se žene do chomoutu potřetí: Bere si krásnou moderátorku Písařovicovou

Brzobohatý se žene do chomoutu potřetí: Bere si krásnou moderátorku Písařovicovou

Hned v pondělí překvapila Česko krásná novinka! Hudebník Ondřej Brzobohatý požádal o roku moderátorku Danielu Písařovicovou. Pokleknout měl na Maledivách. Obrovský diamant nechyběl. Pro Brzobohatého půjde už o třetí sňatek. Snad je to do třetice všeho dobrého!

S informací přišel jako první Blesk.cz. Dvojice se měla zasnoubit během dovolené na Maledivách. Odtud také sdílel Ondřej dojemné vyznání, ačkoliv si obvykle své soukromí pevně střeží. „Milujte se! Stojí to sakra za to!“ napsal na Instagram.

Pro Ondřeje to bude už třetí sňatek. Jeho první ženou byla Johana Indráková, druhou modelka Taťána Kuchařová.

Právě se druhou zmíněnou prožívá další mediální válku. Ven se dostal obsah církevní žaloby, ve které se provalilo, že je hudebník fanouškem drag queen. Nakonec to ale nemělo žádný dopad na jeho pověst, naopak ho lidé podpořili. Oceňovali také jeho upřímnost. Spekulace o tom, že by byl homosexuál, vyvrátil.

Dočkáme se potomka?

S Kuchařovou se rozvedl loni, o odloučení se mluvilo už v prosinci 2021. Byli spolu osm let, manželství bylo bezdětné. Lásku našel u moderátorky Daniely Písařovicové. Kuchařová na toho pravého zatím stále čeká.

Ačkoliv tak Písařovicová ještě nedávno tvrdila, že po svatbě netouží, pravá láska se zkrátka neptá! Možná se dvojice konečně dočká také dětí, které by si oba moc přáli. Ani jeden z nich se netají tím, že rodina je jejich snem. Vzhledem k tomu, že je Daniele 44 let, je nejvyšší čas pracovat na rodině! Možná, že potomek je důvodem diamantového prstenu… Necháme se překvapit! Budoucí manželé vypadají spokojeně – a tak to má být.

Za celou redakci gratulujeme!

Zdroj: blesk.cz, Instagram, Face to Face

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů